Τρίτη
28 Νοεμβρίου 2023

Τρέχουμε για την Ειρήνη στην Χαλκίδα

Ένας αγώνας δρόμου διαφορετικός και πολύ ουσιαστικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Απριλίου στη Χαλκίδα.

 

Μικροί και μεγάλοι δρομείς θα τρέξουν στέλνοντας μήνυμα Ειρήνης, αφού τα έσοδα θα δοθούν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» για την δημιουργία ξενώνα φιλοξενίας για παιδιά από την Ουκρανία και για τις μητέρες ή τις συνοδούς του. 

 

Ο φιλανθρωπικός αγώνας “Run for Peace” διοργανώνεται από τo  ΕCL Anyfantis και τα φροντιστήρια Κυριάκου και το σημείο αφετηρίας είναι η παραλία Ροδιές  στην Χαλκίδα ,από τις 10:30 έως τις 14:00. Το σημείο τερματισμού είναι το Στρογγυλό της παραλίας όπου θα διοργανωθεί ένα bazzar και μια γιορτή για την Ειρήνη. Πρόκειται για έναν αγώνα θεσμό που υλοποιείται τα 8 τελευταία χρόνια.

«Όλοι μαζί σε μια γιορτή διαφορετική, μια γιορτή χαράς και προσφοράς. Μαζί, όλα αυτά τα χρόνια καταφέραμε και συγκεντρώσαμε ένα σημαντικό πόσο που αγγίζει τις 27.000 ευρώ και αποδείξαμε ότι όλοι Μαζί μπορούμε. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και προσκαλεί όλους τους γονείς και μαθητές του ELC Anyfantis, των Φροντιστηρίων Κυριάκου, του UK School από τα Τρίκαλα,  καθώς και συνεργαζόμενα σχολεία και φορείς αλλά και όλους όσοι έχουν διάθεση με τη συμμετοχή τους να προσφέρουν και να ενώσουν την φωνή και την καρδιά τους για την ΕΙΡΗΝΗ», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΕCL Anyfantis.

Ας τρέξουμε όλοι μαζί για την ειρήνη, την αλληλεγγύη και για τα παιδιά που έζησαν και είδαν το άγριο πρόσωπο του πολέμου. 

 

χαλκιδα

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα οι «Times»: «Πρέπει να εκτεθούν στο φυσικό τους μέρος»

Υπέρ των ελληνικών διεκδικήσεων για τα Γλυπτά του Παρθενώνα και την έκθεσή τους στο «φυσικό τους μέρος», τάσσονται οι βρετανικοί «Times» με αφορμή τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτά...

Χαρδαλιάς: Τα θέματα της ασφάλειας των πολιτών είναι ζητήματα άμεσης προτεραιότητας για την Περιφέρεια Αττικής (Photos)

Συνάντηση είχαν το μεσημέρι νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς και υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου. Στη συνάντηση επικυρώθηκε η συναντίληψη τ...

Φόρτωση άρθρων...