Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Τραγωδία στα Τρίκαλα: 15χρονη πέθανε σε νυχτερινό μαγαζί

Τραγωδία εκτυλίχτηκε τα ξημερώματα σε νυχτερινό μαγαζί των Τρικάλων. Μία μαθήτρια που βρισκόταν στην πόλη για σχολική εκδρομή πέθανε την ώρα που διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο.

Η 15χρονη μαθήτρια από σχολείο του Βύρωνα, διασκέδαζε με τους συμμαθητές της σε νυχτερινό μαγαζί, σύμφωνα με το trikalanews.gr. Κάποια στιγμή, περίπου στη 1 τα ξημερώματα, δεν αισθάνθηκε καλά και έχασε τις αισθήσεις της.

Η 15χρονη διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν, ενώ συνέδεσαν μέχρι και εξωτερικό βηματοδότη, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την εκδρομή συνόδευε γιατρός, ενώ η 15χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Οι γονείς της κοπέλας ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν μέσα στη νύχτα όπου ενημερώθηκαν από ψυχολόγους του Νοσοκομείου για την τραγική κατάληξη του παιδιού τους.

Η ιατροδικαστική εξέταση θα δώσει απαντήσεις για τον θάνατο της 15χρονης μαθήτριας

Απαντήσεις από την ιατροδικαστική εξέταση αναμένουν οι συγγενείς και οι φίλοι της 15χρονης μαθήτριας που κατέρρευσε και πέθανε ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό μαγαζί στα Τρίκαλα.

O διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων, στο οποίο μεταφέρθηκε η 15χρονη, Κώστας Γρηγορίου μιλώντας στην ιστοσελίδα, trikalaola.gr, είπε ότι «λίγο μετά τις 01:17 το πλήρωμα του ΕΚΑΒ μετέφερε την μαθήτρια στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα».

Χαρακτηριστικό είναι ότι συνέδεσαν μέχρι και εξωτερικό βηματοδότη στο κορίτσι, αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι γονείς της μαθήτριας που πήγε στα Τρίκαλα σχολική εκδρομή, ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν μέσα στη νύχτα όπου ενημερώθηκαν από ψυχολόγους του Νοσοκομείου για την τραγική κατάληξη του παιδιού τους. Ψυχολόγοι βρίσκονται δίπλα και στους συμμαθητές της.

Όπως ανέφερε ο Κώστας Γρηγορίου, στο νυχτερινό μαγαζί  υπήρχε γιατρός, που έκανε και αυτός ό, τι μπορούσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Συλλυπητήρια από τη Νίκη Κεραμέως για το θάνατο της 15χρονης

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για τον θάνατο της 15χρονης μαθήτριας στα Τρίκαλα.

«Η τραγική απώλεια μαθήτριας στα Τρίκαλα μας γεμίζει θλίψη και οδύνη. Επικοινώνησα με τους γονείς της, με τον διευθυντή του σχολείου και τη συνοδό της εκδρομής. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος», αναφέρει σε ανάρτησή της στο twitter η Νίκη Κεραμέως

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...