Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Τρίκαλα: Εκτός κινδύνου το παιδί που το τσίμπησε φίδι σε ταβέρνα

Ελλάδα

Εκτός κινδύνου και με καλή κλινική εικόνα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων το 4χρονο αγόρι που το τσίμπησε φίδι την ώρα που έπαιζε στην αυλή ταβέρνας. 

Το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια των γονιών του στην περιοχή Ράξα στα Τρίκαλα και στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο. Το ερπετό ήταν κρυμμένο και όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες πετάχτηκε σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Αμέσως το παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου οι γιατροί προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και ενέργειες περιορίζοντας τον κίνδυνο μόλυνσης.

Το μικρό παιδί παρακολουθείται στενά από το ιατρικό προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων και δέχεται τις φροντίδες του δίχως η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει ανησυχία, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ξέσπασμα συγγενών μετά την απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι: Φώναζαν, πέταξαν καρέκλες (Videos&Photos)

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας στο Μάτι έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου. Στο άκουσμα των ποινών για τους έξι που κρίθηκαν ένοχοι για την ...

Σε λίγες μέρες οποιοδήποτε πιστοποιητικό θα εκδίδεται με φωνητική εντολή - Ο ψηφιακός βοηθός αναβαθμίζεται

Για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του δημοσίου, αλλά και για την νέα εφαρμογή «MyCoast», μέσω της οποίας οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρή...

Φόρτωση άρθρων...