Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Τρίκαλα: Μυστήριο με τη διάρρηξη στο εξοχικό του Χρήστου Γιαλιά μερικές ημέρες μετά τη δολοφονία του

Μια διάρρηξη διερευνούν οι άνδρες της Ασφάλειας Τρικάλων. Λίγες ημέρες έπειτα από τη δολοφονία του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά στην Μάνδρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε διάρρηξη στην εξοχική κατοικία του στην Ελάτη Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr, διαπιστώθηκε διάρρηξη – παραβίαση της εξοχικής κατοικίας από συγγενικά πρόσωπα του θύματος, όταν εκείνα βρέθηκαν στο ορεινό θέρετρο στα Τρίκαλα για να επισκεφτούν το σπίτι.

Οι κάτοικοι του χωριού τούς ενημέρωσαν ότι το σπίτι μοιάζει να είναι παραβιασμένο. Οι συγγενείς του Χρήστου Γιαλιά ειδοποίησαν την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί προκειμένου να ερευνήσουν το εξοχικό. 

Εξετάζεται εάν πρόκειται για σύμπτωση και τυχαίο περιστατικό ή αν η διάρρηξη συνδέεται με τη δολοφονία του επιχειρηματία. Αν δηλαδή κάποιοι έψαχναν κάτι συγκεκριμένο.

Οι συγγενείς διαπίστωσαν ότι οι δράστες είχαν αφαιρέσει από το σπίτι το λάπτοπ του επιχειρηματία.

Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν ειδικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων, που πήραν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες εντός της οικίας εντοπίστηκαν, δυο περίστροφα, ένα πολεμικό τυφέκιο, δύο γεμιστήρες και σφαίρες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Ιάσων, Ιάσονας, Ιάσωνας Σωσίπατρος, Σώπατρος, Σωπάτρα, Σωπατρία, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα Πάγκαλος

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/4) ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού ...

Φόρτωση άρθρων...