Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Τρίκαλα: Πυροβόλησε πισώπλατα τον αδελφό και τη νύφη του για ένα οικόπεδο

Ελλάδα

Σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξαν οι κληρονομικές διαφορές  ανάμεσα σε δύο αδέρφια για ένα οικόπεδο γονικής παροχής, όταν ο 66χρονος συνταξιούχος πυροβόλησε πισώπλατα με το δίκαννο τον αδελφό του και τη νύφη του, με τον άτυχο 70χρονο μεγάλο αδελφό, έπειτα από λίγα μέτρα να πέφτει νεκρός.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία» η αίθουσα του δικαστηρίου, όπου αναβίωσε την το έγκλημα της 25ης Αυγούστου 2017 στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων ήταν χωρισμένη στα δύο από παρευρισκόμενους συγγενείς, που μετά την τραγική αυτή εξέλιξη απαιτήθηκε να καταθέσουν κιόλας ως μάρτυρες, δηλώνοντας τον βαθμό της συγγένειας με τον δράση και το θύμα ταυτόχρονα.

Σημειώνεται ότι το Μικτό Ορκωτό Εφετείο (ΜΟΕ) Λάρισας επέβαλε στον δράστη την ποινή των ισοβίων αλλά και της (πρόσθετης) κάθειρξης 8 ετών.

Η δίκη ξεκίνησε με τη σύζυγο του 70χρονου η οποία δέχθηκε τον πρώτο πυροβολισμό και, περιγράφοντας το φονικό, έκανε εκτενή αναφορά στις μακροχρόνιες διαφορές των δύο αδελφών για σειρά οικογενειακών θεμάτων, διαφορές που οξύνθηκαν μ4 αφορμή τη γονική παροχή οικοπέδου στον 70χρονο από τον πατέρα του, με σκοπό να φτιάξει σπίτι στο χωριό. Η σύζυγος και ο 70χρονος, με αφορμή την κοινοποίηση εξώδικου, το μεσημέρι της ημέρας του φονικού πήγαν να διαμαρτυρηθούν στο γειτονικό σπίτι του 66χρονου την ώρα που εκείνος προετοιμαζόταν να μεταφέρει την δική του σύζυγο, προκειμένου εκείνη να επιστρέψει στην Αθήνα όπου ζούσαν τα δύο αδέλφια με τις οικογένειες τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γλυφάδα: Η στιγμή που αστυνομικοί σώζουν άνδρα από έμφραγμα - Το ευχαριστώ της συζύγου του (βίντεο)

Ένα βίντεο που κόβει την ανάσα έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. με αστυνομικούς να δίνουν τις πρώτες βοήθειες σε άνδρα στη Γλυφάδα ο οποίος υπέστη έμφραγμα. Στο βίντεο φαίνεται ο ...

Φόρτωση άρθρων...