Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Τρίκαλα: Σε χειρουργείο υποβλήθηκε καθηγήτρια ύστερα από χτυπήματα που δέχθηκε από μαθητή

Ελλάδα

Ένα δραματικό συμβάν σημειώθηκε προ ημερών σε Ειδικό Σχολείο Τρικάλων το οποίο επιβεβαιώνει στο Trikalanews.gr ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Αλέξανδρος Καπανιάρης.

Μαθητής Ειδικού Σχολείου Τρικάλων, κατά τη διάρκεια του μαθήματος βρέθηκε σε κατάσταση κρίσης αρχίζοντας να επιτίθεται στην εκπαιδευτικό η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργείο στα πόδια λόγω των τραυμάτων που έφερε.

Σύμφωνα με τον κ. Καπανιάρη, αν και το ατυχές περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση και αγωνία για την κατάσταση της υγείας της εκπαιδευτικού, είναι από αυτά τα συμβάντα που μπορεί να προκύψουν στο πλαίσιο λειτουργίας της ειδικής εκπαιδευτικής κοινότητας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παρέμβαση της προέδρου του Αρείου Πάγου για να αποφευχθούν παραγραφές αδικημάτων για το Μάτι

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα Χριστοδουλέα θα ζητήσει την επίσπευση της καθαρογραφής της σημερινής απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για το Μάτι, προκειμέν...

Μάτι: Πώς τα 111 χρόνια φυλάκισης έγιναν 5 εξαγοράσιμα – Ελεύθεροι μέχρι το Εφετείο οι καταδικασθέντες

Το δικαστήριο κατέληξε σε απόφαση και καταδίκασε έξι άτομα σε ποινές φυλάκισης. Ωστόσο, ιδιαίτερα έντονες ήταν οι αντιδράσεις των συγγενών των νεκρών, και όχι μόνο, καθώς οι καταδι...

Φόρτωση άρθρων...