Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Τρίκαλα: Σοβαρά προβλήματα σε δρόμους και γειτονιές από την κακοκαιρία «Elias»

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε σε κεντρικούς δρόμους και σε γειτονιές στα Τρίκαλα χθες το βράδυ η κακοκαιρία «Elias», με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν αυτοκίνητα στους δρόμους.

«Ήταν μεγάλο σε όγκο το ύψος της βροχής που έπεσε μέσα σε λίγη ώρα, αλλά εμείς ανταποκριθήκαμε άμεσα και αποτελεσματικά», ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο δήμαρχος Τρικκαίων, Νίκος Σακκάς. Ο δήμαρχος πρόσθεσε ότι σήμερα η πόλη λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

Νωρίτερα καταγράφηκε άνοδος της στάθμης του Ληθαίου ποταμού που διασχίζει την πόλη, χωρίς να προκληθεί ανησυχία, σύμφωνα με το trikalaola.gr. 

Τα νερά που έρχονταν από την περιοχή των Χασίων ήταν πολλά, αλλά το ευτύχημα είναι ότι η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε την ευρύτερη περιοχή, έχει σταματήσει.

Πάντως, η νύχτα ήταν δύσκολη στα Τρίκαλα, καθώς πλημμύρισαν πολλοί δρόμοι, ενώ νωρίτερα υπήρξαν και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω περιφοράς των Επιταφίων - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στη Θεσσαλονίκη τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω της περιφοράς Επιταφίων. Η Αστυνομία στην ανακοίνωση της απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς ώ...

Φόρτωση άρθρων...