Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Τα φασιστοειδή της Άκρας Αριστεράς ξαναχτύπησαν: Τρομοκρατική επίθεση στην οικία του Άρη Πορτοσάλτε (Video&Photos)

Έκρηξη από γκαζάκια σημειώθηκε στην πολυκατοικία στην οποία μένει ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε. Οι άγνωστοι έβαλαν τέσσερα γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι τα οποία εξερράγησαν λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Στο σημείο έφτασαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, καθώς προκλήθηκε εστία φωτιάς, ενώ υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών. Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ βρέθηκε επί τόπου, προκειμένου να περισυλλέξει τα υπολείμματα του Α.Ε.Μ. τα οποία θα εξεταστούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Η είσοδος της πολυκατοικίας έχει υποστεί ζημιές και οι τοίχοι έχουν μαυρίσει.

Ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε λόγο για αναβάθμιση της τρομοκρατίας, τονίζοντας ότι οι δράστες ήθελαν να μπει φωτιά στο κτίριο και να δολοφονήσουν.

Πορτοσάλτε: «Είμαι διαρκώς απειλούμενος»

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε σχετικά ο δημοσιογράφος και περιέγραψε όσα συνέβησαν.

«Η πόρτα καταστράφηκε, η είσοδος, μαζί με τους τοίχους, έλιωσαν τα φώτα. Έχουμε ζημιά γιατί προκλήθηκε φωτιά. Έχουμε άλλη μία τρομοκρατική ενέργεια αναβαθμισμένη. Τα τελευταία δέκα χρόνια ζω με συνεχή απειλή. Υπάρχει παραβίαση του οικογενειακού ασύλου. Τώρα πήγαμε σε εκρήξεις. Εμένα με ξύπνησε η σύζυγός μου. Μέχρι να αντιληφθώ τι συνέβη, άκουσα δύο εκρήξεις. Μετά άκουσα τις φωνές των γειτόνων. Είναι η πρώτη φορά που δέχομαι επίθεση με γκαζάκια. Δυστυχώς έχουμε τρομοκρατία στην Ελλάδα. Είμαι διαρκώς απειλούμενος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Η Ελλάδα έχει βαθιά δημοκρατική αντίληψη. Δε μας πρέπει η τρομοκρατία. Έχουμε τη δυνατότητα να εκφραζόμαστε», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Τρομοκρατική επίθεση στην οικία του Άρη Πορτοσαλτε
Τρομοκρατική επίθεση στην οικία του Άρη Πορτοσαλτε

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κέρκυρα: Ποινή φυλάκισης πέντε ετών στην πρώην εισαγγελέα για την εξαφάνιση χιλιάδων δικογραφιών

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων στην πρώην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, η οποία κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενη για κακουργηματική...

Φόρτωση άρθρων...