Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Τρόμος για γυναίκα στο Αίγιο: Ο σύζυγός της απειλούσε να τη σκοτώσει – Της επιτέθηκε με σπασμένο γυαλί

Ελλάδα
Tags: Αίγιο

Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Αίγιο όπου μία γυναίκα βρέθηκε με τραύματα στο πρόσωπο και το σαγόνι έπειτα από επίθεση του συζύγου της με σπασμένο γυαλί.

Σύμφωνα με το filodimos.gr, μία γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία και κατήγγειλε πως η φίλη της έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον 53χρονο άνδρα της και έχει κλειδωθεί στο μπάνιο του σπιτιού τους στο Μεσσηνέζη Αιγίου προκειμένου να γλιτώσει. Μαζί της είχε προλάβει να πάρει το κινητό της τηλέφωνο και έτσι ειδοποίησε τη φίλη της, δηλώνοντας πως βρίσκεται σε κίνδυνο γιατί ο άντρας της απειλούσε να τη σκοτώσει.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα στο σπίτι όπου βρήκαν τον άνδρα να κλωτσά την πόρτα του μπάνιου όπου μέσα είχε κλειδωθεί η σύζυγός του.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα με κατηγορίες παράβασης του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας, ενώ η γυναίκα αρχικά πήγε στο νοσοκομείο συνοδεία αστυνομικών για να λάβει τις πρώτες βοήθειες, καθώς έφερε τραύματα στο πρόσωπο και το σαγόνι από σπασμένο γυαλί. Στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση κατά του συζύγου της.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως στην κατάθεσή της αποκάλυψε πως εδώ και χρόνια ο άνδρας την την έδερνε και την κακοποιούσε, όμως δεν προχωρούσε σε καταγγελία γιατί φοβόταν για τη ζωή τη δική της και του παιδιού της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαλκίδα: Πού εστιάζουν οι έρευνες για τη δολοφονία 63χρονης – To θύμα φαίνεται να γνώριζε τον δράστη

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για την άγρια δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα, με την Αστυνομία να στρέφεται στο ευρύτερο περιβάλλον της. Η γυναίκα, που εντοπίστηκε δολοφονημένη από ...

Εφιάλτης για 17χρονο στην Σπάρτη: Συγγενείς της κοπέλας του τον απήγαγαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια

Εφιαλτικές βίωσε 17χρονος στη Σπάρτη, όταν έπεσε θύμα απαγωγής από τους συγγενείς της κοπέλας του και στη συνέχεια τον έδερναν επί τρεις ώρες. Σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας του ανή...

Κιβωτός του Κόσμου: Ξεκίνησε η δίκη του πατέρα Αντώνιου για τις κακοποιήσεις παιδιών

Με την κατάθεση της Σαμάνθας Στρατιδάκη, η οποία είναι ειδική επιστήμονας στον Συνήγορο του Πολίτη και κοινωνική λειτουργός, ξεκίνησε σήμερα η δίκη του πατρός Αντωνίου και άλλων επ...

Φόρτωση άρθρων...