Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Τρόμος σε σχολείο στο Γαλάτσι: 10χρονος χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα (βίντεο)

Ελλάδα

Τον τρόμο σε σχολείο του Γαλατσίου σκόρπισε ένας άγνωστος ο οποίος πυροβόλησε πλησίον σχολείου το απόγευμα της Κυριακής με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα 10χρονο παιδί.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 20:00, όταν ο 10χρονος έπαιζε με τους φίλους του στο προαύλιο του στο προαύλιο χώρο του σχολείου. Ξαφνικά ακούγεται ένας πυροβολισμός που λίγα λεπτά αργότερα αποδεικνύεται ότι βρήκε «στόχο». Το ανήλικο παιδί τραυματίζεται από σφαίρα στο χέρι ευτυχώς ελαφρώς και μεταφέρεται από τους γονείς του στο νοσοκομείο.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του 10χρονου περιγράφει το χρονικό «Οχτώ η ώρα, έχει φύγει από το σπίτι και οχτώ και δέκα γύρισε πανικοβλημένο, πολύ τρομαγμένος, είχε πυροβοληθεί στο χέρι. Είχε αίμα στο αριστερό μπράτσο πάνω από τον αγκώνα. Αμέσως πήρα τηλέφωνο στην αστυνομία.»

Μέχρι στιγμής ο δράστης παραμένει ασύλληπτος.

Το περιστατικό ξυπνάει μνήμες, καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί σε σχολείο στο Μενίδι, με την σφαίρα ωστόσο να κοστίζει την ζωή ενός μαθητή κατά την διάρκεια σχολικής εορτής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αδειάζει η Αττική για το Πάσχα: Ουρές για γερά νεύρα στις Εθνικές Οδούς, γεμάτα πλοία και αεροπλάνα

Μετ’ εμποδίων γίνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα καθώς η κίνηση σήμερα Μεγάλη Παρασκευή (3.5.2024) σε Αττική Οδό και Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Πα...

Αυξημένη η κίνηση στις εθνικές οδούς, επί ποδός η Τροχαία - Γεμάτα τα πλοία, τα αεροπλάνα και τα ΚΤΕΛ

Κορυφώνεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα καθώς αναμένεται να αναχωρήσει και το τελευταίο μεγάλο κύμα από την Αττική προς την περιφέρεια. Τα πλοία από...

Φόρτωση άρθρων...