Σαββάτο
09 Μαΐου 2026

Τρόμος στη Βουλιαγμένη: Κράτησαν όμηρο γνωστή δικηγόρο και το παιδί της

Ελλάδα

Απανωτά είναι τα κρούσματα βίαιων ληστειών τις τελευταίες ημέρες.

Λίγες μέρες, λοιπόν, μετά την ένοπλη επίθεση από κακοποιούς στο σπίτι του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, σημειώθηκε ακόμη μία ληστεία στην Βουλιαγμένη με όμηρο γνωστή δικηγόρο και το παιδί της.

Σύμφωνα με το Star, οι δυο ένοπλοι που μπήκαν στο σπίτι της δικηγόρου είχαν στόχο τα πανάκριβα κοσμήματα της και τα χρήματα που βρίσκονταν στο σπίτι.

«Τους αντιλήφθηκε πρώτος ο πατέρας μου που κοιμόταν κάτω με το γιο μου στο ισόγειο της κατοικίας και του είπαν κάνε ησυχία και δεν θα σας πειράξουμε», λέει η δικηγόρος.

«Τον πήραν μαζί με το γιο μου υπό την απειλή όπλου και ενός διαρρηκτικού εργαλείου που ονομάζεται σκύλα και ανέβηκαν στον 1ο όροφο στην κρεβατοκάμαρά την δική μου. Τεράστιο το σοκ αλλά ως δικηγόρος έχω μάθει να αντιμετωπίζω τα πράγματα πιο ψύχραιμα. Έκανα ακριβώς ότι μου είπαν. Έκανα ησυχία και τους υπέδειξα που βρίσκονται τα χρήματα και τα κοσμήματα. Απόλυτα ήρεμη, ήσυχη το ίδιο και ο γιος μου και ο πατέρας μου».

Οπως ανέφερε η δικηγόρος, η πολυκατοικία ήταν εύκολα προσβάσιμη, καθώς δεν είχε συναγερμό ούτε κάποιο άλλο μέτρο ασφαλείας.

Οσο για το προφίλ των δραστών, η δικηγόρος ανέφερε πως φορούσαν μάσκες που έκρυβαν όλο το πρόσωπό τους και παρ΄ότι μιλούσαν καλά ελληνικά, φαινόταν ότι επρόκειτο για αλλοδαπούς.

Πηγή: Κεντρικό Δελτίο Star

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη 56χρονος στο Λαύριο με βαλλίστρα, μαχαίρια, σουγιάδες και πιστόλι τύπου ρέπλικα

Στη σύλληψη ενός 56χρονου προχώρησαν οι αστυνομικοί στο Λαύριο, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του στην περιοχή του Λαυρίου και εντοπίστηκαν παράνομα όπλα. Κατά...

Φόρτωση άρθρων...