Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Τρόμος στον αέρα για τον Δ. Μελισσανίδη - Πήρε φωτιά το αεροσκάφος, γλίτωσαν από θαύμα

Ελλάδα

Πανικός στην πτήση του Δημήτρη Μελισσανίδη με το ιδιωτικό αεροσκάφος του να παίρνει φωτιά και να χρειάζεται η άμεση παρέμβαση για να αποφύγουν άπαντες τον κίνδυνο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ βρισκόταν στο Ντουμπάι σε επιχειρηματικό ταξίδι και σήμερα Σάββατο (25/2) κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής του, βίωσε τον τρόμο με τα… μάτια του!

Το ιδιωτικό αεροσκάφος του Δημήτρη Μελισσανίδη άρπαξε φωτιά κατά την απογείωσή του. Μάλιστα, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Βόρειο Ιράκ και με την άμεση παρέμβαση των αρχών, άπαντες κατάφεραν να αποβιβαστούν σώοι και αβλαβείς.

Ο Μελισσανίδης ήταν με τους συνεργάτες του στο αεροπλάνο και άπαντες έζησαν στιγμές τρόμου. Δεν είναι υπερβολικό να πει κανείς ότι άπαντες απέφυγαν μέσω θαύματος τα χειρότερα.

Ο ιδιοκτήτης της Ένωσης βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα και είναι ήδη στην «OPAP Arena» όπου η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Συνελήφθησαν 25 άτομα για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε αστικά λεωφορεία

Σε 25 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στην Πάτρα, έπειτα από τις φθορές σε αστικά λεωφορεία και την επίθεση εναντίον αστυνομικών στο κέντρο της πόλης. Ομάδα νεαρών βγήκε έξω από...

Φόρτωση άρθρων...