Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Τροχαίο δυστύχημα στα Καλύβια – Νεκρή 31χρονη

Ελλάδα

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, στο ύψος των Καλυβίων, με αποτέλεσμα μία γυναίκα 31 ετών, που ήταν συνοδηγός, να ανασυρθεί νεκρή.

Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο 35χρονος οδηγός κατευθυνόταν προς Αθήνα, όταν έχασε για άγνωστη αιτία τον έλεγχο και το όχημα έφυγε δεξιά με συνέπεια να εκτραπεί της πορείας του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το όχημα χτύπησε αρχικά τις μεταλλικές προστατευτικές μπάρες και στη συνέχεια καρφώθηκε σε τσιμεντένιο τοιχίο.

Πυροσβέστες, που έφθασαν στο σημείο απεγκλώβισαν την 39χρονη συνοδηγό, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε ελαφρά τραυματίας.

Προανάκριση για τα αίτια του περιστατικού διενεργεί το 2ο Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χανιά: Διασώθηκε τουρίστρια που τραυματίστηκε ανήμερα του Πάσχα σε φαράγγι και δεν μπορούσε να περπατήσει

Μια 26χρονη Καναδή κάλεσε σε βοήθεια το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, καθώς τραυματίστηκε στο πόδι στο φαράγγι Αυλάκι, κοντά στη μονή Γουβερνέτου, στα Χανιά της Κρήτης. Σύμφω...

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία, αλλά έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας – Τι να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός, με βόρειους ανέμους το πρωί και βαθμιαία μεταβλητούς στα 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 12 και 25 βαθμών Κελσίου.

Φόρτωση άρθρων...