Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Τροχαίο δυστύχημα στην Πάτρα - Δύο νεκροί (εικόνες)

Ελλάδα

Δύο νεκροί – ένας άντρας και μια γυναίκα από την Αμαλιάδα – και ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη το πρωί της Τρίτης στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλέικων.

troxaio-patra

Όλα συνέβησαν όταν ένα Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν ο άνδρας ηλικίας 54 ετών και μια γυναίκα 43 ετών, συγκρούστηκε με νταλίκα που μετέφερε σταφίδα.

troxaio-patra

Το δυστύχημα έγινε στο 14ο χλμ της Πατρών – Πύργου, όταν η νταλίκα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες «δίπλωσε» πριν συγκρουστεί με το ΙΧ.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά την 43χρονη κατέληξε και ο οδηγός του αυτοκινήτου που είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι.

Από την σύγκρουση των δύο οχημάτων τραυματίστηκαν ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος νοσηλεύεται  στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας.

troxaio-patra

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την αστυνομία ο δρόμος παραμένει κλειστός. «Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων έχει διακοπεί στο 14ο χλμ της ΕΟ Πατρών- Πύργου στο ύψος των Τσουκαλεΐκων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας λόγω τροχαίου δυστυχήματος. Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών»

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη άνδρας για φωτιά στον Κάλαμο Αττικής

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν σήμερα αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε) της Πυροσβεστικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ο συλλ...

Φόρτωση άρθρων...