Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Τροχαίο με αγριογούρουνο για τον δήμαρχο Σπάρτης - Διαλύθηκε το αυτοκίνητο (εικόνες)

Ελλάδα
Tags: Σπάρτη

Τροχαίο είχε ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του, στο Facebook.

Το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με ένα τεράστιο – όπως το χαρακτηρίζει – αγριογούρουνο, στην παλαιά Εθνική Οδό Τρίπολης – Σπάρτης, πριν από τον Κλαδά.

sparti

Υποστηρίζει, ότι το αρκετά ογκώδες αγριογούρουνο, πετάχτηκε, ξαφνικά, μπροστά του. Ο δήμαρχος, γράφει, ότι το αυτοκίνητό του, «σμπαραλιάστηκε».

sparti

«Ευτυχώς που φορούσα ζώνη και δούλεψαν οι αερόσακοι και σαν από θαύμα δεν έπαθα τίποτα σοβαρό, πέρα από τους πόνους, ζαλάδα και λίγο πυρετό απ’ το άγριο κοπάνημα», λέει ο Πέτρος Δούκας, που ευχαριστεί όλους όσοι έδειξαν ενδιαφέρον και όλους όσοι τον βοήθησαν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς θα μεταφέρονται ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα με πλοία – Τι αναφέρει το υπουργείο Ναυτιλίας

Οδηγίες για την ασφαλή μεταφορά ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών οχημάτων με πλοία της ακτοπλοΐας έδωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Με αφορμή τη συζήτηση πο...

Πειραιώς: Πέντε άτομα παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο - Ανάμεσά τους τρία παιδιά, το ένα διασωληνωμένο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) στην Πειραιώς όταν πέντε άτομα, ανάμεσα στα οποία και τρία παιδιά, παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα. Το ατύχημα έγ...

Φόρτωση άρθρων...