Παρασκευή
26 Δεκεμβρίου 2025

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Εμφανίσθηκε στην Τροχαία η συνοδηγός της μαύρης Corvette

Ελλάδα
Στην τροχαία Ελληνικού παρουσιάστηκε την Δευτέρα η συνοδηγός του 40χρονου Κυριάκου Κουκουλομάτη στη μαύρη Corvette, που τα ξημερώματα της Τετάρτης προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του 25χρονου Νάσου Καρανίκα στη Γλυφάδα.

Η γυναίκα ταυτοποιήθηκε, ενημερώθηκε ότι θα δώσει κατάθεση στα πλαίσια της προανακριτικής έρευνας που διεξάγει εισαγγελέας και αποχώρησε, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό αν και τι είπε στους αστυνομικούς για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 40χρονος επιχειρηματίας εγκατέλειψε το όχημά του μετά το τροχαίο, μπήκε σε αυτοκίνητο φίλου του που ακολουθούσε και εγκατέλειψε το σημείο.

Επιπλέον, οι Αρχές έχουν εστιάσει τις έρευνές τους στον εντοπισμό του φίλου του 40χρονου που ακολουθούσε τη μαύρη Corvette, τον «μάζεψε» από το σημείο και τον εξαφάνισε.

Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι αρχές αφορούν όχι μόνο στην ανωμοτί κατάθεση, αλλά και σε υλικό απο βίντεο και κάμερες που κατέγραψαν το σκηνικό και καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων.

Όμως το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκε άμεσα -όπως θα έπρεπε- ο υπαίτιος αυτής της τραγωδίας στη λεωφόρο Βουλιαγμένης έχει ως αποτέλεσμα να μην μάθουμε ποτέ αν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το επόμενο στάδιο αφορά στις ποινικές διώξεις που θα ασκήσει ο εισαγγελέας σε βάρος του οδηγού, ο οποίος θα κληθεί να απολογηθεί ως κατηγορούμενος στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία Ελένης Παπαδοπούλου: Προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη πήρε ο γιος της

Προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του και να οδηγηθεί ξανά στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, την Τρίτη (30/12), πήρε ο 47χρονος γιος της Ελένης Παπαδοπούλου. Ο 47...

Φόρτωση άρθρων...