Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Τζίνα Ντρούλις: Θλίψη στην κηδεία της δημοσιογράφου (εικόνες)

Μέσα σε κλίμα θλίψης η οικογένεια της Τζίνας Ντρούλις αποχαιρέτησε την παρουσιάστρια και δημοσιογράφο, που έφυγε από τη ζωή στις 20 Ιουλίου, λίγο αφού υπέστει ανακοπή καρδιάς.

Συγγενείς και φίλοι της είπαν το τελευταίο «αντίο» στην Τζίνα Ντρούλις, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιά, ενώ η σορός της ετάφη της στο Κοιμητήριο Σχιστού.

Τραγική φιγούρα ο αδερφός της Φίλιππος Καμπούρης, που εξήλθε της εκκλησίας υποβασταζόμενος και φανερά συντετριμμένος.

Στη νεκρώσιμο ακολουθία παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Πρέκας,και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε φωτογραφίες

 

kideia

 

kideia

 

kideia

 

kideia

 

 

H Τζίνα Ντρούλις διαγνώστηκε με μεταστατικό καρκίνο στο συκώτι τον Οκτώβριο του 2022. Σε συνέντευξη που είχε δώσει εκείνο το διάστημα στην Espresso, εξηγούσε πως έμαθε ότι έχει καρκίνο, λίγο καιρό μετά τον θάνατο της μητέρας της, ενώ αργότερα πέθανε και ο πατέρας της.

Στην ίδια συνέντευξη, είχε αναφέρει: «Για να σου πω την αλήθεια, από τη στιγμή που βιώνω τον καρκίνο έκλαψα ένα λεπτό, όταν τη στιγμή της βιοψίας ένιωσα να με χαϊδεύει τρυφερά στο χέρι η νοσηλεύτρια και ένιωσα μια μεγάλη ευαισθησία, και τη δεύτερη φορά που έκλαψα ήταν όταν μου ανακοίνωσε ο γιατρός ότι έχω καρκίνο και δεν ήξερα πώς να το πω στους δικούς μου για να μην τους στενοχωρήσω. Εγώ είμαι πολύ καλά ψυχολογικά, είναι μια αρρώστια όπως όλες οι άλλες, και νιώθω πολύ δυνατή! Το θέμα είναι να κάνουμε πρόληψη, είναι κάτι που θα έπρεπε να κάνω. Πλέον βλέπω τη ζωή διαφορετικά και μέσα από αυτό πιστεύω ότι θα γίνω καλύτερος άνθρωπος. Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι να συνεχίσουμε τη ζωή μας κανονικά και να μη μας παίρνει από κάτω!».

 

kideia

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς να προστατέψετε το σπίτι σας από τους κλέφτες όταν λείπετε για διακοπές - Οι οδηγίες της Αστυνομίας

Οδηγίες στους πολίτες για τη φύλαξη του σπιτιού έχει εκδώσει η Αστυνομία, σε περίπτωση που το νοικοκυριό λείψει για διακοπές, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο που κορυφώνονται οι μετακι...

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ - Γυναικολόγος χρέωσε τον Οργανισμό με 2.300 επισκέψεις

Απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο εξιχνιάστηκε από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας. Η απάτη έγινε μέσω καταχώρησης εικονικών επισκέψεων. Οι εικονικές επισκέψεις ξεπερ...

Φόρτωση άρθρων...