Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Β. Εύβοια : Ταυτοποιήθηκε το πτώμα που επέπλεε στην παραλία – Προέρχεται από τη Μαγνησία

Ελλάδα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviaonline, ταυτοποιήθηκε από το Λιμεναρχείο Βόλου το πτώμα του άνδρα που βρέθηκε να επιπλέει στην παραλία Ελληνικών της Β. Εύβοιας από κάτοικο της περιοχής που ειδοποίησε τις αρχές. Ανήκει στον Τ.Ι. ηλικίας 78 ετών, από τον Βόλο και τα θαλάσσια ρεύματα τον έφεραν μέχρι την παραλία των Ελληνικών ύστερα από τις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή. Τον αναγνώρισε η σύζυγός του.

Το χρονικό:

Πτώμα άνδρα σε προχωρημένη αποσύνθεση βρέθηκε να επιπλέει στην παραλία των Ελληνικών από κάτοικο της περιοχής το απόγευμα του Σαββάτου 9/9 περίπου στις 5 το απόγευμα. Ο κάτοικος που τον εντόπισε, ενημέρωσε αμέσως το Λιμεναρχείο Αιδηψού.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ο Λιμενάρχης Αιδηψού κ. Δανίκας και ο Διοικητής του Λιμενικού τμήματος Ωρεών κ. Κρεμμύδας όπου συντόνισαν την επιχείρηση ανάσυρσης του πτώματος ηλικίας περίπου 70 ετών, η οποία έγινε από τους άνδρες του λιμενικού καθώς ήταν αδύνατον να προσεγγίσει σκάφος λόγω των φερτών υλικών που υπάρχουν στην θάλασσα.

Πιθανολογείται ότι το πτώμα έφτασε με τα θαλάσσια ρεύματα στην περιοχή από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Μανγησία και βρίσκεται πολλές μέρες στη θάλασσα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviaonline η φωτογραφία του πτώματος έχει ήδη σταλεί στο Λιμεναρχείο Βόλου όπου διατηρεί αρχείο με τους αγνοούμενους και κατά πάσα πιθανότητα το πτώμα όντως προέρχεται από την περιοχή.

Η σορός θα μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή στην Αθήνα όπου και θα διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αττική Οδός: Κλείνουν οι έξοδοι Κάντζα και Κατεχάκη μέχρι το πρωί της Μεγάλης Τρίτης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αττική Οδό από το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας μέχρι το πρωί της Μεγάλης Τρίτης. Ειδικότερα: Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:0...

Φόρτωση άρθρων...