Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Σήφης Βαλυράκης: Aπειλούν τον μάρτυρα «κλειδί» στην υπόθεση

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο βασικός μάρτυρας στην υπόθεση δολοφονίας του Σήφη Βαλυράκη, τον Ιανουάριο του 2021 στην Ερέτρια της Εύβοιας.

Ο μάρτυρας καταγγέλλει πως δέχεται απειλές κατά της ζωής του, αλλά δηλώνει αποφασισμένος ότι θα καταθέσει αυτά τα οποία είδε την ημέρα που έπεσε νεκρός ο αείμνηστος υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Με αμετάκλητο βούλευμα οδηγούνται σε δίκη οι δύο ψαράδες που φέρονται να εμπλέκονται στον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη. Οι ίδιοι αρνούνται τις κατηγορίες.

Ο άνθρωπος αυτός μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star και καταγγέλλει ότι ζει μια κόλαση από την ημέρα που έγινε άθελά του μάρτυρας στην υπόθεση.

«Με απειλούν ότι “λίγα είναι τα ψωμιά μου” και μου λένε “2.000 σε έναν Αλβανό και έχεις τελειώσει”. Πρόσφατα απείλησαν συγγενικό μου πρόσωπο, λέγοντάς του “απομακρύνσου από κοντά του, γιατί θα πάθεις ό,τι πάθει και αυτός”. Ζω μια κόλαση. Ήρθαν στο σπίτι, έστειλαν έναν άνθρωπο και έσπασε την πόρτα… Εγώ και που περπατάω στον δρόμο, κοιτάζω μπρος-πίσω και την ημέρα και την νύχτα. Ζω μία κόλαση», τόνισε.

Περιέγραψε στη συνέχεια τα όσα είδε την μοιραία ημέρα του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη. «Είδα τους ψαράδες που διαπληκτίστηκαν… Είδα να κάνουν κύκλους.

Λογομάχησαν, τον χτύπησαν στο κεφάλι με το πάνω μέρος του κονταριού. Αυτά δεν τα είδα μόνο εγώ, τα είδαν και άλλοι», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας. «Υπήρχαν κι άλλοι άνθρωποι αλλά επειδή είναι κλειστή η κοινωνία φοβούνται να μιλήσουν. Είναι κρίμα, αφαιρέθηκε μία ζωή», πρόσθεσε ο μάρτυρας.

Ακόμα, ο μάρτυρας τόνισε κατηγορηματικά ότι «αυτό που είδα αυτό λέω και αυτό θα πω. Δεν αλλάζει κάτι, όσο και να με τρομοκρατούν, αυτό που είδα δεν πρόκειται να το βγάλω από το μυαλό».

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρωτομαγιά: Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ, ΟΣΕ και Προαστιακό - Δεμένα τα πλοία

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται η χώρα την Τετάρτη λόγω της εργατικής Πρωτομαγιάς. Με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στον...

Φόρτωση άρθρων...