Κυριακή
16 Ιουνίου 2024

Βάρδα: Νεκρή 73χρονη που καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα

Ελλάδα

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Βάρδα Ηλείας, καθώς τραγικό θάνατο βρήκε μία 73χρονη το μεσημέρι της Τετάρτης στην τοπική κοινότητα Νησίου όταν καταπλακώθηκε από την καγκελόπορτα του σπιτιού της.

Η άτυχη γυναίκα καταπλακώθηκε από τη βαριά σιδερένια πόρτα που βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού της στον οικισμό Αγία Μαρίνα όταν προσπάθησε να την ανοίξει κι αυτή έφυγε από τη θέση της, σύμφωνα με το patrisnews. Την 73χρονη εντόπισε ο αδερφός της που πήγε να την επισκεφθεί.

Η καγκελόπορτα ήταν τόσο βαριά που χρειάστηκαν τέσσερα άτομα για να μπορέσουν να τη σηκώσουν και να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα. Η σορός της μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χανιά: Ερωτήματα για τον θάνατο του 20χρονου – «Πώς γίνεται να ήταν ναυαγοσώστης αν είχε καρδιακό πρόβλημα;»

Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινότητα των Χανίων μετά τον τραγικό θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη, όταν εκείνος ενεπλάκη σε καβγά που εκτυλίχθηκε σε πλατεία στις Καλύβες. Παρόλο ...

Συννεφιά σε όλη τη χώρα: Πού αναμένονται μπόρες και καταιγίδες - Στους 35 ο υδράργυρος

Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις. Τις θερμές ώρες της ημέρας οι νεφώσεις στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας τοπικές μπόρες ή καταιγίδες σ...

Φόρτωση άρθρων...