Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Βασιλακόπουλος: «Μου επιτέθηκαν σε ταβέρνα επειδή διαμαρτυρήθηκα για τον έλεγχο των πιστοποιητικών»

Δράστες ήταν ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας και ο γιος του, ενώ οι παρευρισκόμενοι δεν τον εμπόδισαν.

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου, μέσα από το MEGA, ο καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, έπεσε θύμα τραμπούκικης επίθεσης σε μια ταβέρνα, από τον ιδιοκτήτη και τον γιο του, επειδή… ζητήθηκε να γίνει έλεγχος για πιστοποιητικά εμβολιασμού!

«Πολλά άτομα, συνάδερφοι πήγαμε σε μια ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας, στα πλαίσια συνεδρίου, και αφού τρώγαμε, ζητήσαμε ευγενικά τον καταστηματάρχη να κάνει κάποιον έλεγχο πιστοποιητικού γιατί δεν είχε κάνει σε κανέναν» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Το είπαμε με πολύ ευγενικό τρόπο και εκείνοι αφού μας έβρισαν μας έδιωξαν από το μαγαζί και έφτασαν στο σημείο να με προπηλακίσουν να με πετάξουν κάτω να μου σκίσουν το πουκάμισο το δικό μου και ενός συναδέρφου, ο οποίος προσπάθησε να με προστατέψει να με απειλήσουν ότι θα έρθουν να με βρουν στην Αθήνα στο νοσοκομείο να με περιποιηθούν, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο» συμπλήρωσε.

Όπως είπε η επίθεση έγινε από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας και τον γιο του.

«Το μεγαλύτερο ποσοστό που ήταν μέσα δε θα ήταν εμβολιασμένοι», ανέφερε ο καθηγητής.

Ο κ. Βασιλακόπουλος κάλεσε την αστυνομία, ήρθαν τα περιπολικά κατέγραψαν  το γεγονός, ο ίδιος έχει καταθέσει μήνυση.

«Υπάρχει κράτος, υπάρχουν νόμοι και δεν μπορεί καθένας να κάνει ότι θέλει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βασιλακόπουλος αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί πληθώρα απειλητικών μηνυμάτων.

Δείτε όσα είπε στο MEGA:

Ιατρική Σχολή για την επίθεση στον Θ. Βασιλακόπουλο: Απαράδεκτο να προπηλακίζονται γιατροί

Την οξύτατη αντίδραση της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ προκάλεσε ο προπηλακισμός του καθηγητή Πνευμονολογίας, Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, από ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Καλαμπάκα.

«Είναι απαράδεκτο μέσα στην κορύφωση του τέταρτου κύματος της πανδημίας, εργαζόμενοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όχι μόνο να μην τηρούν τα μέτρα για την προστασία των καταναλωτών αλλά και να προπηλακίζουν λειτουργούς της υγείας που υπηρετούν με συνέπεια το ιατρικό καθήκον, όπως συνέβη σήμερα εις βάρος Καθηγητών Πνευμονολογίας της Ιατρικής Σχολής», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Η ανευθυνότητα των αρνητών του εμβολιασμού και της τήρησης των μέτρων προστασίας αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για τη δημόσια υγεία», καταλήγουν.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λαμία: Σταφυλόκοκκος βρέθηκε στα γεύματα των μαθητών που έπαθαν τροφική δηλητηρίαση

Σταφυλόκοκκος είναι το βακτήριο που βρέθηκε στα σχολικά γεύματα τα οποία προκάλεσαν τροφική δηλητηρίαση σε αρκετούς μαθητές στη Λαμία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ στα δείγματα από τη Λαμ...

Φόρτωση άρθρων...