Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Βασίλης Τόπαλος: Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έδειξε η νεκροψία

Την παρέμβαση του Αρείου Πάγου έχει προκαλέσει ο θάνατος του 16χρονου πρωταθλητή της πυγμαχίας Βασίλη Τόπαλου, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται.

Ο 16χρονος στις 16 Δεκεμβρίου έκανε προπόνηση, συμμετέχοντας σε αγώνες σπάρινγκ. Κάποια στιγμή ένιωσε αδιαθεσία, πήγε στο μπάνιο να ρίξει νερό στο πρόσωπό του, λιποθύμησε και έπεσε χτυπώντας το κεφάλι του σε σκληρή επιφάνεια.

Αρχικά συζητήθηκε το ενδεχόμενο τα χτυπήματα να προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της προπόνησής του, κάτι που ωστόσο διέψευσε ο πατέρας του 16χρονου. Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι και η γιαγιά του παιδιού υποστήριξε χθες πως ο 16χρονος έκανε προπόνηση με έναν 20χρονο που ήταν 10 κιλά βαρύτερος από εκείνον.

Ο σοκαριστικός θάνατος του 16χρονου προκάλεσε και την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, ο οποίος διέταξε έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο σοβαρός τραυματισμός του Βασίλη Τόπαλου, ενώ ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης από την πρώτη στιγμή μίλησε για σοβαρά ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα.

 

Βασίλης Τόπαλος: Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή

Σήμερα πάντως ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή που έδειξε την αιτία θανάτου του Βασίλη Τόπαλου, τα αποτελέσματα της οποίας θα συνεκτιμηθούν με όλα τα στοιχεία στην υπό εξέλιξη έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θανατηφόρος τραυματισμός του 16χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν, η αιτία θανάτου του 16χρονου είναι: βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 σε τέσσερις περιοχές – Προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους

Ήχησε το 112 σε τέσσερις περιοχές, καθώς προβλέπεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες. Πρόκειται για προειδοποιητικό μήνυμα, λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται τις ...

Φόρτωση άρθρων...