Σε βαρύ κλίμα οδύνης τελείται σήμερα (4/11) στον Αλικιανό Χανίων η κηδεία της 56χρονης Ευαγγελίας Φραγκιαδάκη, που έχασε τη ζωή της στην αιματηρή βεντέτα στα Βορίζια.
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού, παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή από το βράδυ της Δευτέρας.
Περιπολικά και αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται περιμετρικά του ναού και στους γύρω δρόμους, ενώ έχει κλείσει η οδός που οδηγεί στην εκκλησία για λόγους ασφαλείας. Η αστυνομία έχει εγκαταστήσει ανιχνευτή μετάλλων στην είσοδο της εκκλησίας, ενώ σκύλος ανίχνευσης εκρηκτικών υλών ερεύνησε τον προαύλιο χώρο και το εσωτερικό του κτιρίου, προκειμένου να αποφευχθεί κάθε απρόοπτο.
Στον ουρανό του Αλικιανού πετά drone της αστυνομίας ώστε να υπάρχει πλήρης επιχειρησιακός έλεγχος κατά τη διάρκεια της τελετής.
Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο του Αλικιανού, δίπλα στον σύζυγό της, που είχε φύγει από τη ζωή πριν από δύο χρόνια. Οι συγγενείς της 56χρονης, που βρίσκονται στο χωριό από χθες το βράδυ, παραμένουν συντετριμμένοι από την άδικη απώλεια της γυναίκας που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του μακελειού και έπεσε θύμα μιας διαμάχης στην οποία δεν είχε καμία ανάμειξη, σύμφωνα με το neakriti.gr.
Διάσωση 216 αλλοδαπών σε Γαύδο και Παλαιόχωρα
Νέο έκτακτο δελτίο: Που θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις