Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης: Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. το στικάκι από τον οίκο ανοχής

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό. «Βρισκόμαστε μόλις στο 10% της πλήρους διαλεύκανσης της υπόθεσης», ανέφεραν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ακόμα, σημείωσαν ότι αυτό συμβαίνει καθώς απομένουν ακόμη δεκάδες ονόματα, τα οποία πρέπει να μπουν στο κάδρο των ερευνών.

Οι αστυνομικοί υπογραμμίζουν ότι «τίποτα δεν είναι εύκολο καθώς μπορεί να ταυτοποιηθεί η συσκευή με την οποία κάποιος επιχείρησε να συνομιλήσει ή συνομίλησε με προφίλ που είναι στήσει ο 53χρονος, Ηλίας Μίχος, για την ανήλικη, αλλά η ταυτοποίηση του ατόμου που χρησιμοποίησε την συγκεκριμένη συσκευή χρειάζεται χρόνο».

Το στικάκι από τον οίκο ανοχής

Το στικάκι της ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής στο Γκάζι, Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, στα αρχεία του οποίου -σύμφωνα με την ίδια- εμφανίζεται η 12χρονη, παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, τα στελέχη τ του ανηλίκων δεν κατάφεραν να «ανοίξουν» το στικάκι και να δουν το περιεχόμενό του. Γι’ αυτό το έχουν ήδη στείλει στα εγκληματολογικά εργαστήρια, αλλά μέχρι στιγμής ούτε εκεί έχουν καταφέρει να δουν το περιεχόμενό του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάσχα: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας κατά τις μετακινήσεις των εκδρομέων και απαγόρευση φορτηγών

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα της Τροχαίας κατά τις μετακινήσεις των εκδρομέων για το Πάσχα. Από σήμερα Παρασκευή έως και την Κυριακή θα ισχύσουν τα αυξημένα μέτρα Τροχαίας στο σύ...

Φόρτωση άρθρων...