Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης στο Κολωνό: Στη φυλακή παραμένει η μητέρα της ανήλικης

Ελλάδα

Απορρίφθηκε, κατά πλειοψηφία, η αίτηση της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία σύμφωνα με τη δικογραφία έχει πέσει θύμα μαστροπείας και βιασμού, για αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης με περιοριστικούς όρους.

Το αίτημα της 37χρονης μητέρας απορρίφθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, με το σκεπτικό ότι η κατηγορούμενη για μαστροπεία της κόρης της είναι ύποπτη τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εάν αποφυλακιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι η 37χρονη μητέρα αρνείται όσα της αποδίδονται υποστηρίζοντας ότι εκείνη είχε καταγγείλει τον Ηλία Μίχο, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την κόρη της ενώ και η ίδια 12χρονη έχει υποστηρίξει πως η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός που έβγαζε στο εξωτερικό παράτυπους μετανάστες

Με την ποινή της κάθειρξης των επτά ετών και οκτώ μηνών «έφυγε» από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ένας 45χρονος αστυνομικός, o οποίος κατηγορείται για υπόθεση διακίνησης παράτυπων μετ...

Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν από σήμερα τα εμπορικά καταστήματα - Ανοιχτά την Κυριακή

Ξεκινάει σήμερα, 25 Απριλίου, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Το ωράριο που προτείνουν οι ε...

Φόρτωση άρθρων...