Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Εξετάζεται η εμπλοκή των συλληφθέντων και σε βιασμούς άλλων παιδιών»

Ελλάδα

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, μίλησε στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News” για τις εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό και το ενδεχόμενο νέων συλλήψεων.

Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο νέων συλλήψεων για την υπόθεση του Κολωνού, απάντησε πως όσο η έρευνα προχωρά και εκδίδονται εντάλματα συλλήψεων η ελληνική αστυνομία θα προβαίνει στις ανάλογες πράξεις.

Σε ό,τι αφορά το γενικό προφίλ των συλληφθέντων αποκάλυψε πως γίνεται περαιτέρω έρευνα για το ενδεχόμενο εμπλοκής τους και σε βιασμούς άλλων παιδιών. «Για την ώρα δεν προκύπτει κάτι τέτοιο» προσέθεσε.

Αναφορικά με τους άντρες που προσήλθαν στην αστυνομία αυτοβούλως, η κα Δημογλίδου εξήγησε πως έχει ενημερωθεί η ανακρίτρια και για την ώρα δεν έχει ζητηθεί δίωξη εναντίον τους.

Ολοκληρώνοντας επιβεβαίωσε πως η αστυνομία θα πράξει τα πάντα προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση χωρίς καμία διάκριση οδηγώντας την στο δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έφεση στο βούλευμα αποφυλάκισης του Μιχαλολιάκου θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας

Έφεση στο βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, με το οποίο αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους Νίκος Μιχαλολιάκος, θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας, ...

Φόρτωση άρθρων...