Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Πότε αναμένεται η απόφαση

Συνεχίζεται την Τρίτη η δίκη με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης.

Ελλάδα

Με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης θα συνεχιστεί την Τρίτη 19 Μαρτίου, η δίκη για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση ολοκλήρωσαν τις αγορεύσεις τους οι τρεις δικηγόροι, που εκπροσωπούν το κορίτσι, ενώ αγόρευσε και ο δικηγόρος υπεράσπισης κατηγορουμένου πακιστανικής καταγωγής, για τον οποίον η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την απαλλαγή του για το αδίκημα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο, που του αποδίδεται.

Στόχος του Δικαστηρίου είναι να ολοκληρωθούν οι αγορεύσεις έως το τέλος Μαρτίου, προκειμένου να εκδοθεί απόφαση για τους 26 κατηγορουμένους που κάθονται στο εδώλιο, πριν αρχίσουν να λήγουν τα δεκαοκτάμηνα προσωρινής κράτησης, όσων έχουν κριθεί προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους. 

Μεταξύ αυτών είναι και ο βασικός κατηγορούμενος, του οποίου το δεκαοκτάμηνο λήγει στις 7 Απριλίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 5χρονος που παρασύρθηκε στην Πειραιώς - Στον εισαγγελέα ο 26χρονος οδηγός

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού ο 5χρονος τον οποίο χθες βράδυ παρέσυρε ενα διερχόμενο αυτοκίνητο στην οδό ...

Πειραιώς: Πέντε άτομα παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο - Ανάμεσά τους τρία παιδιά, το ένα διασωληνωμένο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) στην Πειραιώς όταν πέντε άτομα, ανάμεσα στα οποία και τρία παιδιά, παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα. Το ατύχημα έγ...

Φόρτωση άρθρων...