Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης: Τα μηνύματα της μητέρας της 12χρονης στην σύζυγο του 53χρονου (Video)

Ελλάδα

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για την φρικτή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.  

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν τα μηνύματα που φέρεται να είχε στείλει η 37χρονη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό στην σύζυγο του 53χρονου Ηλία Μίχου. 

Το MEGA αποκάλυψε μηνύματα που φέρεται να είχε στείλει η μητέρα του παιδιού στην σύζυγο του βασικού κατηγορούμενου, ζητώντας χρήματα.

«Θα πάω στην Αστυνομία. Αν δεν πάω εγώ, θα πάει η αδελφή μου. Θέλω 100 ευρώ για τα έξοδά μου», φέρεται να έγραψε η μητέρα στη σύζυγο του 53χρονου, όταν η θεία του παιδιού ανακάλυψε τα μηνύματα στο κινητό της τηλέφωνο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκείνη της έδωσε τα χρήματα.

Στις 4 Σεπτεμβρίου έστειλε νέο μήνυμα ζητώντας εκ νέου το ίδιο ποσό. «Θέλω 100 ευρώ για ψυχολόγο», φέρεται να έγραψε.

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 8 Σεπτεμβρίου, έστειλε ακόμη ένα μήνυμα: «Θα σε συναντήσω στο γνωστό μέρος. Έχω μέρες να σου ζητήσω λεφτά. Θέλω άλλα 100 ευρώ».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πασαλιμάνι: Προφυλακιστέος ο εργολάβος για την κατάρρευση κτιρίου όπου έχασε τη ζωή του ο 31χρονος αστυνομικός

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Πειραιά, ο 47χρονος εργολάβος του κτιρίου στο Πασαλιμάνι, τμήμα του οποίου είχε καταρρεύσει, με αποτέλεσμα να βρει τραγικ...

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για το νέο δικαστικό χάρτη της χώρας -Την Τρίτη στην επιτροπή της Βουλής

Την ερχόμενη Τρίτη, 23 Απριλίου, εισάγεται προς επεξεργασία στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης με τίτλο «Ενοποίηση του πρώτου βαθμού δικ...

Φόρτωση άρθρων...