Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης: Τι εκτιμούν οι αστυνομικοί για τον ρόλο της 37χρονης

Σοκ προκαλούν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό.

Οι αστυνομικοί φέρονται να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η 37χρονη μητέρα της 12χρονης ήταν εκείνη που άρχισε να εκδίδει το παιδί για πρώτη φορά, πριν από περίπου έναν χρόνο, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή T-live του Alpha. Έπειτα, ακολούθησε ο 53χρονος, όπως προκύπτει από τις σχετικές πληροφορίες.

Ακόμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πληροφορίες θέλουν την μητέρα της ανήλικης να έχει ξεκινήσει το ειδεχθές έγκλημα σε βάρος της κόρης της. 

Όπως ανέφερε, οι αστυνομικοί άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι συμβαίνει με την μητέρα, όταν μιλούσαν στο παιδί γι’ αυτήν και καταλάβαιναν ότι γνωρίζει περισσότερα και δεν τα λέει.

«Σε αυτό που έχουν καταλήξει, λοιπόν, είναι ότι η μητέρα άρχισε να εκδίδει το παιδάκι για πρώτη φορά, πριν από περίπου έναν χρόνο. Οι πληροφορίες βγαίνουν από την Αστυνομία. Στη συνέχεια, τον περασμένο Απρίλιο, προέκυψε η εμπλοκή του 53χρονου κατηγορούμενου. Η Αστυνομία λοιπόν έχει καταλήξει ότι η μητέρα έβγαζε χρήματα σε βάρος του παιδιού, εκπορνεύοντάς το και το ίδιο ήρθε να κάνει στη συνέχεια και ο 53χρονος κατηγορούμενος», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Ακόμα, στην εκπομπή επισημάνθηκε πως υπάρχουν μάρτυρες από την γειτονιά, που ισχυρίζονται ότι πριν από έναν χρόνο έβλεπαν την μητέρα μαζί με το παιδί να συναντιέται με άγνωστους άνδρες.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ημαθία: Ιδιοκτήτης στάβλου παρενόχλησε ανήλικα κορίτσια σε εκδρομή, ενώ έκαναν ιππασία

Μια καταγγελία που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Ημαθία, η οποία αφορά την σεξουαλική παρενόχληση δύο ανήλικων μαθητριών κατά τη διάρκεια σ...

Φόρτωση άρθρων...