Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο όγδοος κατηγορούμενος

Ελλάδα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 15χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό του συνομήλικού του στο Ίλιον. 

Ο 15χρονος κατηγορούμενος είναι ο τελευταίος της παρέας των οκτώ ανηλίκων, που κατηγορούνται για τον κατ’ εξακολούθηση ομαδικό βιασμό του 15χρονου.

Ο 15χρονος φέρεται να είπε στην απολογία του ότι καταδικάζει απερίφραστα τα περιστατικά βίας που έγιναν εις βάρος του θύματος, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. 

«Ουδέποτε ήμουν παρών σε κάποιο απ’ αυτά ούτε γνώριζα το παραμικρό. Γι’ αυτό και δεν εμφανίζομαι σε κανένα βίντεο ούτε υπάρχει καμία συνομιλία μου με κάποιον από τους εμπλεκόμενους», φέρεται να είπε ο 15χρονος.

Ήταν λίγο μετά τις 10 το πρωί, όταν ο 15χρονος κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή ανηλίκων. Δεν είχε συλληφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία και ως εκ τούτου είχε πάρει προθεσμία προκειμένου να παρουσιαστεί σήμερα στον ανακριτή, με τη συνοδεία δικηγόρου.

Από τους κατηγορούμενους που έχουν απολογηθεί, οι έξι έχουν κριθεί προφυλακιστέοι και ο έβδομος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφού για λίγες ημέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νατσιός: «Μια Κυβέρνηση που δεν αφουγκράζεται τα θέλω του λαού της είναι καταδικασμένη»

«Είναι απερίγραπτη η διαστρέβλωση της αλήθειας», υποστήριξε στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός. «Αλήθεια είναι η αλήθεια που συμφέρει εσά...

Στίγκας: Υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν – Ναι στην Πρόταση Δυσπιστίας

Οι Σπαρτιάτες θα υπερψηφίσουν την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κατ...

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα έπειτα από επίθεση σκύλων σε χώρο στάθμευσης

Άγρια επίθεση από σκυλιά δέχθηκε γυναίκα στη Ραφήνα το πρωί της Τετάρτης. Η επίθεση έγινε στον χώρο στάθμευσης της οδού Μάντικα. Τα ζώα προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στη γυναίκα, μ...

Φόρτωση άρθρων...