Κυριακή
26 Μαΐου 2024

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Τι αποκαλύπτει ένας από τους κατηγορούμενους

Ελλάδα

Νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον. 

«Είμαστε σε άθλια κατάσταση», δηλώνει ο πατέρας ενός εκ των κατηγορουμένων για την φρικτή υπόθεση, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να τιμωρηθούν οι δράστες.

Ένας από τους κατηγορούμενος, μιλά για τα βίντεο του βιασμού, αναφέροντας ότι σε ένα εξ’ αυτών ακούγονται οπαδικά συνθήματα. 

Σύμφωνα με την μαρτυρία του, υπάρχει ένα βίντεο στο youtube όπου καταγράφεται ένα ανάλογο σοκαριστικό περιστατικό που σχετίζεται με οπαδική βία.

«Στο πρώτο βίντεο είναι σίγουρο ότι ακούγονται κάποια συνθήματα. Στο δεύτερο, δεν νομίζω», δηλώνει ο ένας εκ των κατηγορουμένων στην εκπομπή Tlive του Alpha.

«Η δυτική αλητεία προέρχεται από ένα βίντεο που υπάρχει στο youtube, όπου οπαδοί μιας ομάδας που επιτίθενται σε δύο οπαδούς μίας αντίπαλης ομάδας, τους ξυλοκοπούν, τους βρίζουν και φωνάζουν ‘δυτική αλητεία’», τονίζει και σε ερώτηση εάν οι δράστες του ομαδικού βιασμού στο Ίλιον έκαναν αυτό που έβλεπαν, δηλαδή έναν μιμητισμό, απάντησε πως «ναι».

Τι δηλώνει ο πατέρας ενός εκ των κατηγορουμένων

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο πατέρας ενός από τους οκτώ κατηγορούμενους για τον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον.

Όπως ισχυρίστηκε, ο γιος του δεν συμμετείχε στο περιστατικό και τονίζει πως κατανοεί την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και η οικογένεια του ανήλικου.

«Η θλίψη και η δικιά μας είναι μεγάλη, δεν περιμέναμε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο σε κανένα παιδί. Δυστυχώς εμπλέκεται και το παιδί το δικό μου το οποίο από την μεριά του προσπάθησε να βοηθήσει, ώστε να μην ξανασυμβεί αυτό. Θα έπρεπε κι εμείς να γνωρίζουμε παραπάνω πράγματα για να πάμε κι εμείς να καταγγείλουμε το περιστατικό, πράγμα που δεν γνωρίζαμε ολόκληρη την ιστορία και καταλήξαμε εδώ, σε αυτό το σημείο που και το παιδί εμπλέκεται, ενώ στην ουσία δεν συμμετείχε και προσπάθησε να βοηθήσει, όταν έμαθε τι συνέβαινε», δήλωσε ο πατέρας του κατηγορούμενου στην εκπομπή του Alpha.

Αναφερόμενος στην ψυχολογική κατάσταση του παιδιού του και της οικογένειάς του, είπε πως «είμαστε σε άθλια κατάσταση, το παιδί δεν μπορεί να συνέλθει, ούτε κι εμείς. Καταλαβαίνουμε ότι και η οικογένεια του 15χρονου θα είναι σε χειρότερη κατάσταση. 

Αυτοί που έχουν κάνει αυτό το περιστατικό σαφώς να τιμωρηθούν. Αλλά για όσους δεν είχαν συμμετοχή, θα πρέπει να φανερωθεί η αλήθεια». Ακόμα, ανέφερε ότι δέχονται απειλητικά μηνύματα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...