Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Τι λέει ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης Γεωργίας

Νέες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του βιασμού στη Θεσσαλονίκη που έχει καταγγείλει η 24χρονη Γεωργία Μπίκα. 

Ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης, Δημήτρης Γαλεντέρης, θα ζητήσει επανεξέταση και του DNA, καθώς προκύπτουν κενά, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, όπως αποκαλύπτει το Star. 

Tα αποτελέσματα του DNA παραδόθηκαν στον ιατροδικαστή και τεχνικό σύμβουλο της Γεωργίας το πρωί της Πέμπτης. Τα αποτελέσματα αναφέρουν την ύπαρξη DNA ενός άνδρα. Η ανάγνωσή τους από την πλευρά του έφερε νέα δεδομένα που πρέπει να διερευνηθούν, όπως δηλώνει o τεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας. 

Ο τεχνικός σημειώνει ότι το πρωτόκολλο τηρήθηκε στη δειγματοληψία στη Γεωργία, όχι όμως και στο δωμάτιο 602.

«Δεν έχουμε δειγματοληψία από τη σουίτα, από το DNA του χώρου. Έχουμε μόνο από τα ρούχα της και από το σώμα της» επισημαίνει ο ιατροδικαστής – τεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας.

Η απόδειξη του φαρμακείου ότι η 24χρονη αγόρασε ουροσυλλέκτες

Η Γεωργία Μπίκα ήταν εκείνη που έφυγε από το αστυνομικό τμήμα, όπως αναφέρει και αναζητούσε επί 40 λεπτά φαρμακείο για να προμηθευτεί ουροσυλλέκτες.

Η απόδειξη του φαρμακείου δείχνει ότι την 1η Ιανουαρίου η 24χρονη αγόρασε δύο. 

Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι της χορηγήθηκαν δύο σφραγισμένοι ουροσυλλέκτες.

Ιατροδικαστής: «Το αίμα θα έκανε και ποσοτικό έλεγχο»

O ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης εξήγησε, μιλώντας στο Star, τι θα έδειχνε το αίμα αν είχε ληφθεί από τη 24χρονη Γεωργία.

«Το αίμα είναι ένα καλό βιολογικό υλικό και αυτό, το οποίο βοηθάει στις συγκεντρώσεις. Με το αίμα μπορείς να κάνεις όχι μόνο ποιοτικό αλλά και ποσοτικό έλεγχο» είπε ο Σωκράτης Τσαντίρης.

Εκτός από τα εργαστηριακά ευρήματα η ανακρίτρια περιμένει τα αποτελέσματα από το άνοιγμα των κινητών τηλεφώνων των εμπλεκομένων στην υπόθεση και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρόγραμμα «Προλαμβάνω»: Επεκτείνονται σε καρκίνο του παχέος εντέρου και καρδιά τα προγράμματα δωρεάν προσυμπτωματικού ελέγχου

Το πρόγραμμα του υπουργείου Υγείας «Προλαμβάνω» παρουσιάστηκε την Παρασκευή από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε εκδήλωση στο Ίδρυμα «Βασίλη και Ελίζας» Γουλανδρή, παρουσία του ...

Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

Πέντε δικαστές απολύθηκαν από την Πειθαρχική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. Αντίθετα, οι αρεοπαγίτες έδειξαν το ανθρώπινο πρόσωπό τους...

Φόρτωση άρθρων...