Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Βίντεο-σοκ: Η στιγμή της συντριβής του αεροπλάνου με τους 132 επιβαίνοντες στην Κίνα

Πλανήτης

Σοκάρει το βίντεο που δείχνει το αεροσκάφος Boeing 737 το οποίο συνετρίβη στη Νότια Κίνα. Βίντεο που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, φέρεται να δείχνει τη στιγμή που το αεροπλάνο πέφτει στην περιοχή της Κίνας.

Οι εικόνες δείχνουν το αεροσκάφος να πέφτει κατακόρυφα και με τεράστια ταχύτητα. Ακόμα, δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα η αυθεντικότητά του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γνωστά, το Boeing 737 της China Eastern Airlines εκτελούσε δρομολόγιο από το Κουνμίνγκ στην Γκουανγκζού και συνετρίβη στη νότια Κίνα, κοντά στην πόλη Γουζού. Ήταν στον αέρα για σχεδόν μια ώρα.

Στο μοιραίο αεροσκάφος επέβαιναν 132 άτομα, 123 επιβάτες και 9 άτομα πλήρωμα. Από τη συντριβή προκλήθηκε φωτιά σε ορεινή δασική περιοχή. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το αν υπάρχει επιζών.

Λίγο πριν από τη συντριβή, ο πιλότος ακούστηκε να λέει πως δεν μπορούν να ελέγξουν το αεροπλάνο, που εκτελούσε την πτήση MU5735.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εντάλματα σύλληψης για εγκλήματα πολέμου για Νετανιάχου και ηγέτη της Χαμάς ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης του ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ και του Πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, με την κατηγορία των εγκλημάτων πολέμου και εγκλημάτων κατ...

Η FIAT στο «στόχαστρο» της κυβέρνησης Μελόνι – Κατάσχεση εκατοντάδων αυτοκινήτων από την ιταλική αστυνομία

Αυξάνεται η ένταση μεταξύ της κυβέρνησης της Ιταλίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας Stellantis. Η οικονομική αστυνομία της Ιταλίας κατάσχεσε δεκάδες Fiat Topolino στο λιμάνι του Λιβ...

Φόρτωση άρθρων...