Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Βόλος: Φωτιά σε πέντε αυτοκίνητα της Αστυνομίας

Φωτιά εκδηλώθηκε σε πέντε αυτοκίνητα της Αστυνομίας τα ξημερώματα στον Βόλο. Τέσσερα συμβατικά αυτοκίνητα της Αστυνομίας και ένα περιπολικό κάηκαν τα ξημερώματα σε χώρο στάθμευσης, κοντά στο αστυνομικό τμήμα Βορείου Πηλίου, στην Ανακασιά, που είναι προάστιο του Βόλου.

Η πυρκαγιά έγινε αντιληπτή γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα και έσπευσαν αμέσως τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Βόλο.

Τα αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς, παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών. Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι πρόκειται για εμπρησμό, αφού δεν βρέθηκε κάποιος εμπρηστικός μηχανισμός, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις.

Η φωτιά εκτιμάται ότι προήλθε από βραχυκύκλωμα σε κάποιο όχημα, με αποτέλεσμα να μεταδοθεί και στα άλλα που ήταν σταθμευμένα δίπλα. Κάτοικοι της Ανακασιάς είπαν ότι άκουσαν μικροεκρήξεις, οι οποίες προήλθαν προφανώς από τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων.

Προανάκριση για την φωτιά και την καταστροφή των αυτοκινήτων διενεργούν τόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, όσο και οι αστυνομικές Αρχές.

Βόλος: Φωτιά σε πέντε αυτοκίνητα της Αστυνομίας
Βόλος: Φωτιά σε πέντε αυτοκίνητα της Αστυνομίας
Βόλος: Φωτιά σε πέντε αυτοκίνητα της Αστυνομίας
Βόλος: Φωτιά σε πέντε αυτοκίνητα της Αστυνομίας

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός με «δύο πρόσωπα»: Συννεφιά στη Βόρεια Ελλάδα, 35άρια στην Κρήτη - Ο αεροχείμαρρος φέρνει αφρικανική σκόνη

Επιστρέφει η αφρικανική σκόνη φέρνοντας ζέστη διαρκείας. Σήμερα Παρασκευή επηρεάζονται τα δυτικά και τα νότια τμήματα της χώρας. Οι θερμές αέριες μάζες από την Αφρική θα επηρεάσουν...

Μενίδι: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον δολοφόνο της 40χρονης

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε σήμερα ο δράστης της δολοφονίας της 40χρονης γυναίκας στο Μενίδι. Σε βάρος του η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτον...

Φόρτωση άρθρων...