Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Βόλος: Γιατρός που ζει σαν άστεγος έβαλε φωτιά στα υπάρχοντά του

Ελλάδα

Συγκλονίζει το δράμα ενός 60χρονου γιατρού στον Βόλο. Ο 60χρονος κυκλοφορεί στον δρόμο σαν άστεγος και σιτίζεται από τους κάδους σκουπιδιών.

Ο 60χρονος πήγε την Παρασκευή στο εγκαταλελειμμένο σπίτι του στη Νέα Ιωνία, έβγαλε όλα τα υπάρχοντά του στην αυλή της οικίας και έβαλε φωτιά. 

Γείτονες ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, τον άκουσαν να φωνάζει «θα τα κάψω όλα».

Στο σημείο πήγαν τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα και έσβησαν σχεδόν άμεσα τη φωτιά. Από την πυρκαγιά δεν προκλήθηκαν ζημιές στο σπίτι.

Ο 60χρονος παθολόγος, που στο παρελθόν διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Ιωνία και μετέπειτα στο κέντρο του Βόλου, ζει στους δρόμους, παρότι διαθέτει σπίτι.

Ο γιατρός αντιμετωπίζει προβλήματα και οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, τελικά όμως αφέθηκε ελεύθερος, καθώς κρίθηκε ότι δεν χρήζει νοσηλείας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη 35χρονος στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη – Εκκρεμούσε ένταλμα σε βάρος του

Ένας 35χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη. Ο αλλοδ...

Φόρτωση άρθρων...