Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Βόλος: Με νερό από τα κολυμβητήρια εφοδιάζεται το νοσοκομείο

Ελλάδα

Με νερό από τα κολυμβητήρια της πόλης εφοδιάζεται το Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο του Βόλου, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υδροδότησης λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας Daniel.

Η Πυροσβεστική με δύο οχήματα και υδροφόρες κατάφερε το απόγευμα της Πέμπτης να εφοδιάσει το νοσοκομείο με νερό, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τη λειτουργία του καθώς τα προηγούμενα 24ωρα υπήρχαν διακοπές και οριακές καταστάσεις στο νοσοκομείο.

Όπως είπε στο Mega ο Κωνσταντίνος Μηνδρινός, πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου, το νερό είναι σημαντικό για βασικές λειτουργίες των νοσοκομείων, όπως η καθαριότητα και η αποστείρωση των εργαλείων.

Η κακοκαιρία Daniel οδήγησε οριακά στην κατάρρευση του νοσοκομείου λόγω της διακοπής υδροδότησης, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της 5ης Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας τονίζεται πως «το Γενικό Νοσοκομείο του Βόλου, έχει πλήρη επάρκεια νερού, διότι καλύπτεται συνεχώς όλο το 24ωρο με παροχή από υδροφόρες».

Τώρα πια αποκαταστάθηκαν οι λειτουργίες του νοσοκομείου καθώς την Τρίτη υπήρχε πρόβλημα και με τις χημειοθεραπείες σύμφωνα με τα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Μηνδρινός.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα από 425.000 οχήματα έφυγαν από την Αθήνα - Από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών

Πολλοί πολίτες επέλεξαν να περάσουν τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα εκτός Αθήνας. Μία από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών είναι η φετινή για το Πάσχα. Από το πρωί της...

Βοιωτία: Σε ύφεση η φωτιά στην Αγία Τριάδα

Σε ύφεση βρίσκεται πλέον η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή Αγία Τριάδα Βοιωτίας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Στο σημείο πο...

Βροχές το Μεγάλο Σάββατο σχεδόν σε όλη τη χώρα - Βελτίωση του καιρού την Κυριακή του Πάσχα

Άστατος καιρός αναμένεται να επικρατήσει κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Σαββάτου στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσ...

Φόρτωση άρθρων...