Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Βόλος: Νεκρός ο 59χρονος κυνηγός που αγνοούνταν στο Μοσχόφυτο Πύλης

Ελλάδα

Νεκρός εντοπίστηκε ο 59χρονος Βολιώτης κυνηγός τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην περιοχή “Πλατανάκια” στο Μοσχόφυτο Πύλης Τρικάλων.Ο άτυχος Γιώργος Μιχαλόπουλος, έμπορος από τον Βόλο, είχε πάει για κυνήγι με φίλους του. Λίγα μέτρα μακρύτερα από τους φίλους του, έπεσε σε χαράδρα χωρίς να το καταλάβουν.

Από την στιγμή που κατάλαβαν ότι ο φίλος τους δεν ήταν μαζί τους, άρχισαν να φωνάζουν και να τον αναζητούν αλλά ματαίως. Τότε ειδοποίησαν για βοήθεια και ειδικές διασωστικές μονάδες έσπευσαν στον τόπο που ο 59χρονος κυνηγός αγνοούνταν. Μετά από ώρες αναζήτησης εντοπίστηκε νεκρός σε χαράδρα.

Η είδηση του θανάτου έχει συγκλονίσει την οικογένειά του, η οποία διατηρούσε την ελπίδα ότι μπορεί να είναι ζωντανός.

Ο 59χρονος κυνηγός, λέγεται ότι κάπου έχασε την ισορροπία του, στραβοπάτησε και έπεσε στην χαράδρα. Στο σημείο είχε σπεύσει και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παράσχει τις πρώτες βοήθειες, αλλά δυστυχώς ήταν αργά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αχαΐα: Προσπάθησε να εξαναγκάσει την σύντροφό του σε ασελγείς πράξεις – Την είχε απειλήσει με όπλο

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε, αυτή τη φορά σε χωριό του Ερυμάνθου Αχαΐας. Αστυνομικοί συνέλαβαν άνδρα τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του. Όπως υποστήριξε...

Κωμωδία ή δ…Ράμα – Ο Αλβανός Πρωθυπουργός ήρθε, είδε, μίλησε και εξαφανίστηκε (Video&Photos)

Το σόου του Πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, στην Αθήνα έλαβε τέλος. Η ομιλία του Αλβανού Πρωθυπουργού στο Γαλάτσι «συνοδεύτηκε» με τραγούδια, χορό και χορωδίες . Ο Έντι Ρ...

Φόρτωση άρθρων...