Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Βόλος: Πατέρας δύο παιδιών ο 51χρονος που καταπλακώθηκε από τοιχίο (Photos)

Ελλάδα

Ο 51χρονος κτηνοτρόφος έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από τοίχο που υποχώρησε δίπλα στο σπίτι του από τα ορμητικά. Τη ζωή του έχασε ένας 51χρονος κτηνοτρόφος στη συνοικία της Αγίας Αικατερίνης στον Βόλο, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Daniel».

Ο νεκρός είναι ένας άντρας 51 ετών και πατέρας δύο παιδιών, σύμφωνα με το thenewspaper.gr.

Πληροφορίες αναφέρουν ο κτηνοτρόφος πήγαινε να ταΐσει τα ζώα του στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης. Όμως, καταπλακώθηκε από τοιχίο που υποχώρησε δίπλα στο σπίτι του, από τα ορμητικά νερά, και ενώ ο ίδιος προσπαθούσε να προσεγγίσει τα ζώα του.

Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τον εντοπισμό ενός δεύτερου ατόμου το όχημα του οποίου παρασύρθηκε από ρέμα που είχε υπερχειλίσει από τον τεράστιο όγκο του νερού.

Βόλος: Πατέρας δύο παιδιών ο 51χρονος που καταπλακώθηκε από τοιχίο
Βόλος: Πατέρας δύο παιδιών ο 51χρονος που καταπλακώθηκε από τοιχίο

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έντονη χαλαζόπτωση σε Ροδόπη και Ξάνθη (Videos)

Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε τη Ροδόπη. Στην Εγνατία οδό, στο ύψος του Σώστη, το χαλάζι σχεδόν «έστρωσε» τον δρόμο. Έντονη χαλαζόπτωση έπληξε τις μεσημβρινές ώρες της Μεγάλης Παρα...

Κορωπί: Συνελήθησαν ανήλικοι με 288 κροτίδες και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στο Κορωπί από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, τρεις ανήλικοι, ηλικίας 15 και 16 ετών, για παράβαση της νομοθεσ...

Φόρτωση άρθρων...