Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Βόλος: Προκαταρκτική έρευνα από την εισαγγελία για τον 7χρονο μαθητή που δέχτηκε bullying

Ελλάδα

Ανάστατος παραμένει ο Βόλος από την αποκάλυψη του απίστευτου περιστατικού bullying σε βάρος 7χρονου μαθητή κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων. Ένας άλλος μεγαλύτερος μαθητής με τη βία, κατέβαζε τα παντελόνια του 7χρονου και έπαιζε τρίλιζα στα οπίσθιά του, μπροστά στα υπόλοιπα παιδιά του σχολείου.

Οι γονείς του 7χρονου, μόλις αντιλήφθηκαν το γεγονός, το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να απευθυνθούν στη διεύθυνση του σχολείου. Ωστόσο, όπως καταγγέλουν οι γονείς του μαθητή, η απάντηση που έλαβαν ήταν εξοργιστική.

Οι γονείς του επτάχρονου μαθητή εμφανίστηκαν στο σχολείο την Τετάρτη για να συναντήσουν τη διευθύντρια, η οποία, σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται, τους αντιμετώπισε με ιδιαίτερα απαξιωτικό τρόπο. Σύμφωνα με τον πατέρα του, «αφού μιλήσαμε με την διευθύντρια, μας έβγαλαν έξω και κράτησαν μέσα το παιδί μας για να τους υποδείξει τον μαθητή που του έκανε αυτό το αποτρόπαιο πράγμα. Σε μας η διευθύντρια είπε ότι, για το καλό του παιδιού είναι προτιμότερο να λήξει αυτή η ιστορία και να μην δώσουμε συνέχεια. Μπορείτε να καταλάβετε πώς αισθανθήκαμε και πώς αισθάνθηκε ο γιος μας, ο οποίος υπέδειξε τον άλλο μαθητή αλλά μας είπε ότι φοβάται γιατί δεν θα του κάνουν τίποτα».

«Η διευθύντρια μας είπε ακόμη, ότι αν διώξουν τον μαθητή που έκανε bullying στο παιδί μας μπορεί να βρεθεί κάποιος άλλος που να κάνει τα ίδια πράγματα στον γιο μας. “Τι θα κάνουμε τότε, θα τον διώξουμε κι αυτόν;” ήταν τα χαρακτηριστικά της λόγια. Όπως καταλαβαίνετε ήρθαμε σε αδιέξοδο» πρόσθεσε ο πατέρας του 7χρονου.

Ήδη οι γονείς του μαθητή έχουν καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου ενώ διενεργείται και ένορκη διοικητική εξέταση από τον διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η Εισαγγελία Βόλου διέταξε τη λήψη επιπλέον καταθέσεων τόσο από τους γονείς του 7χρονου μαθητή όσο και από τον μαθητή που ζωγράφιζε το σώμα του ανήλικου, αλλά και καταθέσεις από τη διευθύντρια του σχολείου και άλλων μαθητών παρουσία ψυχολόγου.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ξέσπασμα συγγενών μετά την απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι: Φώναζαν, πέταξαν καρέκλες (Videos&Photos)

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας στο Μάτι έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου. Στο άκουσμα των ποινών για τους έξι που κρίθηκαν ένοχοι για την ...

Αττική Οδός: Κλείνουν οι έξοδοι Κάντζα και Κατεχάκη μέχρι το πρωί της Μεγάλης Τρίτης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αττική Οδό από το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας μέχρι το πρωί της Μεγάλης Τρίτης. Ειδικότερα: Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:0...

Φόρτωση άρθρων...