Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Δολοφονία 75χρονης στον Βόλο: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Σοκ προκαλεί το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία της 75χρονης στη Νέα Ιωνία στον Βόλο, στη Λεωφόρου Καζανάκι. 

Ο δράστης δολοφόνησε την ηλικιωμένη με 42 μαχαιριές στο πρόσωπο, την καρδιά, την κοιλιακή χώρα και τον θώρακα. Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο υπόγειο σε αποθήκη άλλου ενοίκου της πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία Βόλου. Η κηδεία της 75χρονης θα γίνει αύριο, Τρίτη, στις 11:00.

Σύμφωνα με το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, πρόκειται για άγριο έγκλημα, καθώς ο δράστης κατάφερε 42 μαχαιριές στην άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια την τύλιξε σε κλινοσκεπάσματα και την μετέφερε στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

Πληροφορίες αναφέρουν οι αστυνομικοί δεν διαπίστωσαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα του θύματος, ενώ βρέθηκαν κηλίδες αίματος και στον όροφο αλλά και στη σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο όπου και εντοπίστηκε νεκρή.

Ο 39χρονος βαφτισιμιός της 75χρονης, που θεωρήθηκε ύποπτος για τη δολοφονία, τηλεφώνησε στην Αστυνομία και σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχθηκε την πράξη του. Οι Αρχές συνεργάζονται με την σύζυγό του, αλλά ακόμα δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Στο σπίτι της 75χρονης βρέθηκε χρηματικό ποσό της τάξης 13.000 ευρώ και εκτιμάται πως ο δράστης, ο οποίος ζητούσε συχνά χρήματα από το θύμα, δεν κατάφερε να το εντοπίσει.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: 50χρονος παρενοχλούσε σεξουαλικά την 11χρονη κόρη της συντρόφου του

Στη σύλληψη ενός 50χρονου στην Πολίχνη προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. O 50χρονος συνελήφθη για αδικήματα που...

Έρχεται το καλοκαίρι από την Πέμπτη με υψηλές θερμοκρασίες και αφρικανική σκόνη - Σε ποιες περιοχές αναμένονται 35 βαθμοί

Αλλάζει από την Πέμπτη το σκηνικό του καιρού, καθώς μετά τις βροχές και την πτώση της θερμοκρασίας, έρχεται καλοκαίρι προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Άστατος θα είναι ο και...

Φόρτωση άρθρων...