Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Βόλος: Στο Αυτόφωρο για απαγωγή ανήλικης ο 19χρονος από το Αλιβέρι Ν. Ιωνίας

Ελλάδα

Για έρωτα και αγάπη κάνει λόγο ο 19χρονος από το Αλιβέρι της Ν. Ιωνίας Βόλου, που απήγαγε 15χρονη από το Άργος την περασμένη Τετάρτη και συνελήφθη χθες, μετά από μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς της, τόσο σε βάρος του, όσο και σε βάρος των γονιών του.

Στον 19χρονο η Εισαγγελέας υπηρεσίας άσκησε δίωξη για ακούσια διαφυγή ανηλίκου και η εκδίκαση αναβλήθηκε για τη Δευτέρα στο Αυτόφωτο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, εκτός κι αν μέσα στο Σαββατοκύριακο οι δυο οικογένειες καταφέρουν να έρθουν σε συνεννόηση, καθώς όπως έγινε γνωστό, αρχικά οι δυο οικογένειες είχαν συμφωνήσει στο γάμο του νεαρού ζευγαριού, αλλά για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί, οι γονείς της ανήλικης άλλαξαν γνώμη.

Η αλλαγή στάση της οικογένειας της ανήλικης, οδήγησαν τον 19χρονο με συνεργούς τους γονείς του, να μεταβούν από το Βόλο στο Άργος και να πάρουν την 15χρονη.

Η χθεσινή αναβολή του Αυτοφώρου έγινε προκειμένου να καταθέσει την άποψή της η 15χρονη, η οποία φέρεται να δηλώνει ότι αγαπάει τον 19χρονο και ότι θέλει να ζήσει μαζί του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Κόκοτας: Τα πρώτα ευχάριστα νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή - «Αναπνέει μόνος του»

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος από την 28η Μαρτίου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» έπειτα από έμφραγμα και...

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική - Λεία πάνω από 146.000 ευρώ

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής προχώρησε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στις κλοπές ΙΧ, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούσα...

Φόρτωση άρθρων...