Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Βόλος: Τη χτυπούσε επί ώρα και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο δρόμο

Ελλάδα

Το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη σήμερα ξημερώματα κοντά στο πάρκο Βαλαχή στην Ν. Ιωνία, όταν νεαρός άνδρας ξεκίνησε να χτυπάει την γυναίκα του, έξω από το σπίτι του. Τη βίαιη και βασανιστική συμπεριφορά έβλεπαν περίοικοι, οι οποίοι μετά από αρκετή ώρα αποφάσισαν να αντιδράσουν και να ειδοποιήσουν την Αστυνομία. Ωστόσο η άτυχη γυναίκα επί περίπου 2 ώρες βρίσκονταν στα βίαια και εν δυνάμει δολοφονικά χέρια του άνδρα της, για να καταλήξει αιμόφυρτη στον δρόμο όπου κυριολεκτικά την πέταξε και τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητό του.

Το περιστατικό της ενδοοικογενειακής βίας είδε να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια του άλλο νεαρό ζευγάρι. Ο άνδρας κυνήγησε τον δράστη, ενώ η κοπέλα έμεινε με την αιμόφυρτη γυναίκα, μέχρι να εμφανιστεί το ΕΚΑΒ.

Ο νεαρός άνδρας με την βοήθεια και άλλων κατοίκων που κινητοποιήθηκαν έπιασαν τον δράστη, τον ακινητοποίησαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψή του.

Ο δράστης κρατείται στην Αστυνομία, ενώ η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Το απίστευτο περιστατικό για την ένταση και τον τρόπο του άγριου ξυλοδαρμού έχει θορυβήσει την τοπική κοινωνία, ενώ μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει ακόμα επισήμως εκδοθεί ενημερωτικό δελτίο από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πέθανε ο «Ιταλός» του ΠΑΣΟΚ

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης, σε ηλικία 73 ετών. Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στη Γλυφάδα. Ήταν γνω...

Φόρτωση άρθρων...