Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Βόλος: Ζευγάρι πέθανε από κορωνοϊό με διαφορά έξι ημερών

Ελλάδα

Θλίψη μοίρασε στο Βόλο η είδηση για τον θάνατο ενός ζευγαριού, που κατέληξε από κορωνοϊό με διαφορά μόλις έξι ημερών.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 60χρονη γυναίκα δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, αλλά ήταν ανεμβολίαστη και «έφυγε» απ΄τη ζωή το περασμένο Σάββατο, νοσηλευόμενη στο «Αχιλλοπούλειο».

Την ίδια στιγμή, ο σύζυγός της, 68 ετών, νοσηλεύονταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η 60χρονη γυναίκα έφυγε από τη ζωή το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, σοκάροντας την οικογένεια η οποία ανησυχούσε για την υγεία του 68χρονου πατέρα, ο οποίος αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και τελικά αιφνίδια χάθηκε η μητέρα. Και πριν προλάβουν να στεγνώσουν τα δάκρυα για τον χαμό της 60χρονης μητέρας, ήρθε και ο θάνατος του 68χρονου πατέρα, υπογράφοντας την τελική πράξη του οικογενειακού δράματος.

Το ζευγάρι σύμφωνα με την ΕΡΤ νόσησε με διαφορά λίγων ημερών και ήταν και οι δυο ανεμβολίαστοι. Μάλιστα ο 68χρονος νοσηλεύονταν στο Ογκολογικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και η γυναίκα του τον συνόδευε.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό και ακολούθησε η γυναίκα του, η οποία παρουσίασε δραματική επιδείνωση της υγείας της και εισήχθη στο Νοσοκομείο του Βόλου, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και έσβησε στην ΜΕΘ Covid, ενώ ο σύζυγός της παρέμενε νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακό, μη γνωρίζοντας την δραματική επιδείνωση και κατάληξη της γυναίκας του.

Τελικά έφυγε και εκείνος σήμερα ξημερώματα, χωρίς να μάθει ότι η γυναίκα του είχε πεθάνει.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέο έκτακτο δελτίο: Κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα πλήξει τη χώρα

Κακοκαιρία πλήττει σήμερα τη χώρα μας, με την ΕΜΥ να επικαιροποιεί το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εκδόθηκε χθες Πέμπτη, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. ...

Φόρτωση άρθρων...