Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

"Βόμβα" Λέκκα για την κατολίσθηση στην Ιεράπετρα: Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί - Ξαπλωμένη στο κρεβάτι βρήκαν την 45χρονη

Οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την Αγιά Φωτιά στην Ιεράπετρα κόβουν την ανάσα.

Ελλάδα

Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί το κακό, δήλωσε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο καθηγητής Γεωλογίας και πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας, για την πτώση βράχου πάνω σε τουριστικό κατάλυμα στην Κρήτη, που είχε αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο μια 45χρονη τουρίστρια από την Τσεχία και να τραυματισθεί ο γιος της.

Ο κ. Λέκκας εξήγησε ότι οι πλημμύρες των τελευταίων ημερών επηρέασαν την γεωλογία της περιοχής και εξέφρασε την άποψη πως η συγκεκριμένη μονάδα δωματίων πρέπει να κλείσει μέχρι να αρθεί ο κίνδυνος.

Εικόνες που κόβουν την ανάσα

Εν τω μεταξύ, οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την Αγιά Φωτιά στην Ιεράπετρα κόβουν την ανάσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν τα μεσάνυχτα όταν ένας τεράστιος βράχος αποκολλήθηκε από το βουνό και έπεσε πάνω στα δύο ενοικιαζόμενα δωμάτια που βρίσκονταν στο σημείο, ισοπεδώνοντάς τα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πυροσβέστες, 3η ΕΜΑΚ, αστυνομικοί και εθελοντές μαζί με τον 51χρονο σύζυγο και το 10χρονο παιδί έψαχναν εναγωνίως την 45χρονη γυναίκα.

Το δωμάτιο είχε γίνει ένα ερείπιο και παντού υπήρχαν μπάζα (από σπασμένους τοίχους), βράχους και χώματα.

 

Τελικά πέντε ώρες περίπου μετά βρήκαν την άτυχη 45χρονη η οποία βρισκόταν πάνω στο κρεβάτι και είχε καλυφθεί με μπάζα.

Μάλιστα, μαρτυρίες των διασωστών αναφέρουν πως η γυναίκα ήταν ξαπλωμένη σε εμβρυακή στάση ενώ ήδη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Σε κατάσταση σοκ ο σύζυγος και ο γιος της 45χρονης

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, σε κατάσταση σοκ βρίσκονται τόσο ο σύζυγος όσο και ο γιος της αδικοχαμένης γυναίκας.

Και οι δύο δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά τους.

Τις τελευταίες ημέρες και οι τρεις τους απολάμβαναν τις διακοπές τους στην Αγιά Φωτιά, ενώ χθες ήταν το τελευταίο βράδυ καθώς σήμερα θα αναχωρούσαν για την πατρίδα τους.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που παρουσιάζει το cretapost, ο τεράστιος βράχος αποκολλήθηκε από το βουνό και έπεσε πάνω στα δύο ακριανά δωμάτια του καταλύματος ισοπεδώνοντάς τα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός που έβγαζε στο εξωτερικό παράτυπους μετανάστες

Με την ποινή της κάθειρξης των επτά ετών και οκτώ μηνών «έφυγε» από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ένας 45χρονος αστυνομικός, o οποίος κατηγορείται για υπόθεση διακίνησης παράτυπων μετ...

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο

Κακουργηματική ποινική δίωξη για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) άσκησε η εισαγγελία σε βάρος του Κωνσταντίνου Φλώρου για την επίθεση σε ...

Φόρτωση άρθρων...