Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Βοτανικός: Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας – Κατηγορούνται τρία άτομα που αναζητούνται

Ελλάδα

Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 34χρονου αλλοδαπού που έγινε στις 2 Φεβρουαρίου σε πάρκο σε περιοχή της Αθήνας και συγκεκριμένα στον Βοτανικό.

Για την υπόθεση κατηγορούνται τρία άτομα (δύο 20χρονοι και 18χρονος ημεδαποί), τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Όπως προέκυψε, ο ένας 20χρονος, ο οποίος είχε προσωπικές και οικονομικές διαφορές με τον 34χρονο, επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο με τους συγκατηγορούμενούς του, προσέγγισε τον 34χρονο και τον πυροβόλησε επανειλημμένα με όπλο που έφερε.

Στη συνέχεια, οι δράστες διέφυγαν ενώ ο 34χρονος συνάντησε διερχόμενο περιπολικό και αφού οι αστυνομικοί του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες τον μετέφεραν σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε.

Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν εντοπίστηκε, την 15η Φεβρουαρίου σε περιοχή της Αθήνας, δίκυκλο ιδιοκτησίας του ενός 20χρονου και εντός βρέθηκε και κατασχέθηκε, πιστόλι με έναν γεμιστήρα, ο οποίος περιείχε -2- φυσίγγια.

Οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για πλήθος αδικημάτων. Η δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Φόρτωση άρθρων...