Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Βούλα: Ανήλικοι επιτέθηκαν με μαχαίρια σε 14χρονο

Ελλάδα

Δύο ανήλικοι, 13 και 15 ετών, επιτέθηκαν με μαχαίρια σε 14χρονο μαθητή έξω από σχολείο στη Βούλα. Ο 15χρονος και ο γονέας του συνελήφθησαν. Την ίδια ώρα, αναζητείται ο 13χρονος ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε τον 14χρονο.

«Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, 15χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για σωματική βλάβη, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Επίσης, συνελήφθη γονέας του ανωτέρου ανηλίκου για την παραμέληση της εποπτείας του», σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η επίθεση των δύο ανηλίκων με μαχαίρια στον 14χρονο σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο 15χρονος και ο 13χρονος πλησίασαν τον 14χρονο και εξαιτίας προσωπικών τους διαφορών, τον απείλησαν με μαχαίρια που είχαν στην κατοχή τους. 

Στη συνέχεια, ο 13χρονος που έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, τραυμάτισε ελαφρά στην κοιλιά τον 14χρονο. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κέρκυρα: Ποινή φυλάκισης πέντε ετών στην πρώην εισαγγελέα για την εξαφάνιση χιλιάδων δικογραφιών

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων στην πρώην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, η οποία κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενη για κακουργηματική...

Θεσσαλονίκη: Ένοχοι 51 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Ένοχοι κρίθηκαν 51 εκ των 60 κατηγορουμένων, που είχαν συλληφθεί οι περισσότεροι εξ αυτών στη μεγάλη επιχείρηση, που είχε κάνει η Αστυνομία στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστη...

Φόρτωση άρθρων...