Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Τροχαίο στη Βούλα: Λίγη ώρα πριν το δυστύχημα παρέλαβε τη Ferrari ο Τζώρτζης Μονογυιός

Ελλάδα

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για το συγκλονιστικό τροχαίο με τη Ferrari που έλαβε χώρα στη Βούλα και στοίχισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό.

Ο 45χρονος παρέλαβε τη Ferrari από τη Βούλα, μαζί με την γυναίκα του Αθηνά Κοντοπάνου και δυο φίλους του ακόμα, λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Πέμπτης. Ο ένας από τους δύο φίλους του οδηγούσε μία Porsche, η οποία ανήκε επίσης στον 45χρονο.


«Περί ώρα 20.15 μεταβήκαμε κοντά στη Βούλα προκειμένου ο Γιώργος να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο μάρκας Ferrari. Στο νέο αυτοκίνητο μπήκε ο Γιώργος μαζί με την Αθηνά. Ξεκινήσαμε με κατεύθυνση προς την οικία του στη Βουλιαγμένη για να το παρκάρει.

Είδα το αυτοκίνητο να έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Τρέξαμε για να τον βγάλουμε, δεν είχε τις αισθήσεις του ενώ είχε και κάποια εγκαύματα», είπε ένας από τους φίλους του στην κατάθεσή του.

Η κατάσταση υγείας της συζύγου

Η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, Αθηνά Κοντοπάνου. Η γυναίκα, η οποία είναι και μητέρα δύο παιδιών, φέρει πολλαπλά κατάγματα στα κάτω άκρα για τα οποία εκτιμάται ότι θα χρειαστεί σειρά ορθοπεδικών χειρουργείων.

Σήμερα αναμένεται να υποβληθεί στο πρώτο χειρουργείο. Τα ορθοπεδικά της τραύματα κρίνονται σοβαρά, ωστόσο δεν θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ασθενής βρίσκεται και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το σοκαριστικό τροχαίο που βίωσε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη Παρασκευή: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, λαϊκές αγορές

Το μεσημέρι θα ανοίξουν σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ και εμπορικά κέντρα ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές. Συγκεκριμένα: - τα ε...

Φόρτωση άρθρων...