Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Βούλα: Σύλληψη γνωστού συγγραφέα για πλαστές επιταγές

Ελλάδα

Συνελήφθη, χθες το πρωί στη Βούλα 55χρονος συγγραφέας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για οικονομικές παραβάσεις.

Αστυνομικοί του τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αξιοποιώντας πληροφορίες προχώρησαν στη σύλληψη του.

Σε βάρος του  εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ (8) ετών και έντεκα (11) μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, μη έγκαιρη καταβολή εργοδοτικών εισφορών και για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Ειδικότερα, ο 55χρονος στο πλαίσιο της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, ως εκπρόσωπος εταιρείας, εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές προς εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων της.

Επιπλέον δεν κατέβαλε έγκαιρα τις εργοδοτικές εισφορές στους ασφαλιστικούς φορείς καθώς και τα χρέη του προς το ελληνικό δημόσιο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Προ των πυλών νέα κακοκαιρία - Έρχονται καταιγίδες από σήμερα, Ανάσταση με ομπρέλες και μπουφάν

Προ των πυλών είναι η νέα κακοκαιρία που θα μας ταλαιπωρήσει από σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, καθώς χαλάει ο καιρός και αναμένονται βροχές και καταιγίδες μέχρι την Κυριακή του Πάσχα. Σ...

Φόρτωση άρθρων...