Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Θανατηφόρο τροχαίο στη Βούλα - Αδελφός βουλευτού της ΝΔ ο νεκρός

Ελλάδα

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, κοντά στην περιοχή Πηγαδάκια, στην Βούλα.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, όταν το υπερπολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ferrari προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο νεκρός είναι ο 45χρονος αδερφός της βουλευτού Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη φορά σήμερα.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα να φύγει από την πορεία του και να ξεκινήσει μια τρελή πορεία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στη Ferrari ήταν και η σύζυγός του η οποία εκτινάχθηκε από το παράθυρο μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

troxaio_voula

Αξίζει να σημειωθεί ότι πίσω από την Ferrari ακολουθούσε με άλλο αυτοκίνητο συγγενικό πρόσωπο του 45χρονου το οποίο είδε την σύγκρουση και επιχείρησε να απεγκλωβίσει τον άτυχο οδηγό αλλά δεν τα κατάφερε καθώς το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.  

Η σορός του 45χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας ενώ η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κόρινθος: Σορός ηλικιωμένης εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου

Πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας ανασύρθηκε την Πέμπτη στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το πρωί η Λιμενική Αρχή της Κορίνθου από το...

Φόρτωση άρθρων...