Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Βρετανίδα αστυνομικός η 22χρονη που βρέθηκε νεκρή στην Κέρκυρα – Ήπιε νοθευμένο ποτό με μεθανόλη

Ελλάδα

Αστυνομικός από την Βρετανία είναι η 22χρονη που εντοπίστηκε νεκρή στην Κέρκυρα και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είχε καταναλώσει νοθευμένα ποτά με μεθανόλη.

Η thesun.co.uk αναφέρει ότι οι αρχές εξετάζουν αν ήπιε νοθευμένο ποτό και ο συνάδελφος της, με τον οποίο ήταν μαζί στο νησί. Επίσης, εξετάζεται το ενδεχόμενο αν ήταν με παρέα τη στιγμή που πέθανε και στη συνέχεια την εγκατέλειψαν.

Χαρακτηριστικά, ο ιατροδικαστής στην Κέρκυρα, Γιάννης Αϊβατίδης, μίλησε στο βρετανικό Μέσο και είπε ότι «υπάρχουν ερωτήματα για το τι είδους αλκοόλ κατανάλωσε. Εκείνη ήταν τόσο μεθυσμένη από τα ποτά που είχε καταναλώσει; Η απάντηση βρίσκεται στις τοξικολογικές εξετάσεις που θα γίνουν».

«Τα ευρήματα περιελάμβαναν κατάγματα στον θώρακα, το στομάχι και μια μικρή ρήξη σπλήνας αλλά ήταν το τραύμα στο κεφάλι που τη σκότωσε. Πιστεύω ότι μπορεί να μπέρδεψε το κτίριο στο οποίο έμενε και μπορεί να έπεσε προσπαθώντας να μπει σε αυτό, έξω από το οποίο βρέθηκε. Αυτό που παραμένει ασαφές και τώρα αποτελεί μέρος της αστυνομικής έρευνας είναι αν την εγκατέλειψαν φίλοι της μετά την πτώση», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, ότι η 22χρονη βρέθηκε νεκρή από περιοίκους σε παράδρομο στο κεντρικό δρόμο του Κάβου.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του εγκληματολογικού της Ασφάλειας Κέρκυρας αλλά και ο ιατροδικαστής για να διαπιστωθούν οι συνθήκες του θανάτου, χωρίς να αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...